Masz pomysł na RPGa, ale nie nadaje się to jeszcze do tego, aby nazwać to zapowiedzią? Chcesz zbadać, czy w ogóle ktoś byłby zainteresowany? Stwórz temat w tym dziale!
-
12 gru 2021, 16:31
Dancingqueen pisze: ↑03 gru 2021, 21:46
Ostatnio cały czas prześladuje mnie myśl, że pograłabym na jakimś
New York never sleeps 
Dawno nie było nic z ogromnych miast
Szczerze mówiąc też bym zagrała na nyc, więc mam nadzieję że znajdzie się jakaś fajna ekipa

-
O mnie
trying to do my bestpacito here
12 gru 2021, 22:11
fassylover pisze: ↑29 lis 2021, 11:54
Forum post apo bez początków apokalipsy jeśli chodzi o zombie. Oglądam TWD:Beyond World i widziałabym grę w bardziej zaawansowanych realiach niż pokazano to w TWD
Poza zombie jest wiele możliwości na ciekawą akcję: blackout, kataklizm, atak jądrowy ect. Fajnie byłoby zobaczyć i pograć na takim forum
a ja tutaj podbijam, chociaż chciałabym zobaczyć typowe zombiaki!
2
-
O mnie
pomagam ludziom w podejmowaniu złych decyzji, bo w życiu podejmuję tylko takie. Lubię koty.
Moje RPGi
cotton, haraedo.
-
13 gru 2021, 16:53
bella ćwir pisze: ↑12 gru 2021, 22:11
Forum post apo bez początków apokalipsy jeśli chodzi o zombie. Oglądam TWD:Beyond World i widziałabym grę w bardziej zaawansowanych realiach niż pokazano to w TWD
Poza zombie jest wiele możliwości na ciekawą akcję: blackout, kataklizm, atak jądrowy ect. Fajnie byłoby zobaczyć i pograć na takim forum
A i ja podbiję. Blackout, kataklizmy, wirusy i inne takie z radością przyjmiemy. <3
2
-
O mnie
focusing on myself
-
14 gru 2021, 9:34
Forum na podstawie serialu Sweet Tooth

post-apo, dzieci przypominające zwierzęta, wojsko ich szukające, eksperymenty. Przygarnęłabym mocno. Chociaż nie ukrywam, że z wizami rysunkowymi

4
-
15 gru 2021, 12:58
bella ćwir pisze: ↑12 gru 2021, 22:11
Też czekam na zombie! Pragnienie jest tak wielkie, że wezmę wszystko co ktoś stworzy

-
Moje RPGi
czekam na postapo
15 gru 2021, 17:44
Jakiekolwiek postapo tak naprawdę - zombiaki, mutanty, kataklizmy, skażenie, blackout, cokolwiek. Osobno, pomieszane, wszystko razem. Nieważne. Przygarnę wszystko.

-
O mnie
Bujam się po forach dopiero od 2020 roku, toteż całkiem świeża krew ze mnie. O, i lubuję się w SL'kach.
Moje RPGi
Dzierżę Seul na spółę (See the Hallyu).
16 gru 2021, 16:53
Pograłabym na jakimś SL, które działoby się w Korei Południowej, Chinach, Rosji, Francji lub Niemczech. Ot, żeby sobie odbić trochę przesiadywanie na forkach, gdzie akcje rozgrywały się tylko i wyłącznie w krajach anglojęzycznych.
Ale koniecznie w jakiejś większej metropolii, bo do małomiasteczkowych się nie nadaję...
1
-
O mnie
Próbuję być odpowiedzialna, ale jakoś mi nie idzie
Czas już na zimowy sen Potem pisać będzie lżej
-
17 gru 2021, 20:16
Może coś na podstawie Outer Banks?
-
O mnie
Zawodowo leniuchuję i zabijam smoki w Rumuni.
-
04 sty 2022, 16:06
Pograłabym wampirem, ale w środowisku nieco poważniejszym niż typowe wampiry z TVD, ale zarazem nie tak poważnym jak jest to na bloodlines. Coś pomiędzy! Ostatnio grywam w Vampyra i tam jest cudowny klimat XX wiecznego Londynu, a sam content wydaje się oryginalny (dla mnie). Forum mogłoby być historyczne lub nie, to akurat jest mi obojętne.
5
-
05 sty 2022, 0:37
To może z innej paki... Los Angeles w 1984? Taki historyczny SL opowiadajacy o czasach gdy świat był trochę inny niż dziś. Brak telefonów komórkowych, inna dynamika życia a jednocześnie świat podobny do tego który znamy...
Byłoby to coś zupełnie innego, a do tego tło pisałoby się samo

1
-
O mnie
a dajcie spokój, kto to widział takie ograniczenia na edenie
-
05 sty 2022, 9:07
Isselhorst pisze: ↑05 sty 2022, 0:37
To może z innej paki... Los Angeles w 1984? Taki historyczny SL opowiadajacy o czasach gdy świat był trochę inny niż dziś. Brak telefonów komórkowych, inna dynamika życia a jednocześnie świat podobny do tego który znamy...
Byłoby to coś zupełnie innego, a do tego tło pisałoby się samo
Chyba przy którymś sezonie Stranger Things były takie plany! Ja bym chętnie na takim pograła

-
O mnie
Za dużo gram w Guild Wars.
05 sty 2022, 14:41
Faravahar pisze: ↑04 sty 2022, 16:06
Pograłabym wampirem, ale w środowisku nieco poważniejszym niż typowe wampiry z TVD, ale zarazem nie tak poważnym jak jest to na bloodlines. Coś pomiędzy! Ostatnio grywam w Vampyra i tam jest cudowny klimat XX wiecznego Londynu, a sam content wydaje się oryginalny (dla mnie). Forum mogłoby być historyczne lub nie, to akurat jest mi obojętne.
O tak, jeszcze niech fabuła skupia się na wampirach właśnie, bez wszystkich ras pobocznych i będziemy w domu <3
2
-
05 sty 2022, 20:07
A ja bym zagrała na jakimś mało miasteczkowym SL'u najlepiej małej mieścinie gdzieś w górach. Może nie tak malej, że nikt tam nie zagląda, ale gdzie większość jednak zna się jakoś z widzenia. Mogło by to być gdzieś w kanadzie/ameryce, Taka mieścina kojarząca się jednak z zimnem, gęstymi lasami i zaglądającymi przez okno łosiami.. i ciepłym ciastem.
1
-
Moje RPGi
pracuję nad magicznym midgardem
13 sty 2022, 22:51
Faravahar pisze: ↑04 sty 2022, 16:06
Podbijam! Uważam, że nieco historyczna odsłona takiej tematyki byłaby mocnym plusem.
-
O mnie
trying to do my bestpacito here
18 sty 2022, 10:20
W sumie to pograłabym na czymś umiejscowionym w Polsce, nie musi to nawet być nowe forum, reaktywacja jakiegoś starego też dobrze siądzie
1