Na jakim RPG byście zagrali?
O mnie
siedzę w niebycie i czekam na lepszy dzień
Moje RPGi
morsmordre i smoki wolnych stad
[ Prezentacja ]

viewtopic.php?p=55762#p55762 o, tu się jakiś pomysł tworzy od jakiegoś czasu, może warto obczaić? <3
O mnie
tworzę avatary i znowu dałam się wkręcić w forko
Moje RPGi
zarządzam bazarem z avatarami i sieję rozpustę na teksasie
Forum post apo bez początków apokalipsy jeśli chodzi o zombie. Oglądam TWD:Beyond World i widziałabym grę w bardziej zaawansowanych realiach niż pokazano to w TWD
Poza zombie jest wiele możliwości na ciekawą akcję: blackout, kataklizm, atak jądrowy ect. Fajnie byłoby zobaczyć i pograć na takim forum

Poza zombie jest wiele możliwości na ciekawą akcję: blackout, kataklizm, atak jądrowy ect. Fajnie byłoby zobaczyć i pograć na takim forum

3

Kiedyś planowałam stworzyć forum na podstawie Amerykańskiego smoka lub serii Talon Julie Kagawy. W sumie wątki podobne, choć pierwszy ma bardziej rozbudowany świat, a w drugim wszystko idzie bardziej w politykę
O mnie
Próbuję być odpowiedzialna, ale jakoś mi nie idzie
Moje RPGi
Nowy Orlean
Czas już na zimowy sen Potem pisać będzie lżej
[ Prezentacja ]

Coś ala TVD, aby pograć czarownica lub wilkiem, plis! :-:

O mnie
turlaj dropsa
Moje RPGi
dajcie małe miasteczko
chwilowo niedostępna
Polskie miasteczko z klimatem już od długiego czasu za mną chodzi. Minimalistyczna szata graficzna, klimatyczne miejscówki i nastawienie na budowanie relacji. Niech się ktoś zlituje ;)
Jak będzie trzeba to nawet mogę pomóc z budową ;)
Jak będzie trzeba to nawet mogę pomóc z budową ;)
O mnie
Moje RPGi
[ Prezentacja ]

O mnie
Moje RPGi
[ Prezentacja ]

same!!! ale niestety nie znam się na kodach i grafice, mogę jedynie zajmować się forum pod względem tematami itp ale bardzo chętnie pomogę jakby ktoś coś

Ostatnio cały czas prześladuje mnie myśl, że pograłabym na jakimś New York never sleeps
Dawno nie było nic z ogromnych miast

6

O mnie
na tapczanie siedzi leń
Moje RPGi
secrets of london
[ Prezentacja ]

Oo tak, też mi brakuje ostatnio większych miast. Nowy Jork, albo coś innego, Chicago nawet :/ Z chęcią bym nawet pomogła jakby ktoś się zdecydował zrobićDancingqueen pisze: ↑03 gru 2021, 21:46Ostatnio cały czas prześladuje mnie myśl, że pograłabym na jakimś New York never sleepsDawno nie było nic z ogromnych miast
1