Masz pomysł na RPGa, ale nie nadaje się to jeszcze do tego, aby nazwać to zapowiedzią? Chcesz zbadać, czy w ogóle ktoś byłby zainteresowany? Stwórz temat w tym dziale!
-
Moje RPGi
Szerze patole na Nowym Orleanie.
-
13 lis 2025, 11:46
cuks pisze: ↑30 paź 2025, 16:58
fassylover pisze: ↑30 paź 2025, 16:41
ciekawie byłoby zobaczyć sl w połączeniu z czymś nadnaturalnym na pograniczu jawy, a
snu koszmaru. Coś jak kingowskie derry lub autorskie z tajemnicą do odkrycia
Podpijam, to bardzo ciekawa koncepcja!
I dorzucam do puli Włochy czyli słoneczko, ciasne uliczki i małe kawiarenki.
Pod jednym i drugim chętnie się podbije. Pograłabym na czymś tak mocno klimatycznym, a nawet mogłabym pomóc zbudować takie miasto z koszmarów

-
O mnie
w wolnym czasie kleję kody
Moje RPGi
coś bym pograła
13 lis 2025, 12:49
Xayenne pisze: ↑13 lis 2025, 11:46
ciekawie byłoby zobaczyć sl w połączeniu z czymś nadnaturalnym na pograniczu jawy, a
Pod jednym i drugim chętnie się podbije. Pograłabym na czymś tak mocno klimatycznym, a nawet mogłabym pomóc zbudować takie miasto z koszmarów
O, to byłoby coś ciekawego! W stylu miasteczka z Rojst! Niby nic nadprzyrodzonego oficjalnie, ale legendy i zabobony o lesie mroziły krew w żyłach.
3
-
01 gru 2025, 23:46
blossom pisze: ↑13 lis 2025, 12:49
O, to byłoby coś ciekawego! W stylu miasteczka z Rojst! Niby nic nadprzyrodzonego oficjalnie, ale legendy i zabobony o lesie mroziły krew w żyłach.
Propsuję cokolwiek co będzie miało KLIMAT danej lokalizacji. To co się ostatnio otworzyło jest parodią. Myślałam, że mniejsza ilość forów wpłynie na poprawę jakości, ale niestety.
2
-
06 gru 2025, 11:06
stokrotka pisze: ↑13 lis 2025, 10:50
Dark goth fantasy - coś między XVIII. a XIX wiekiem. Albo w ogóle średniowiecze - rycerze, smoki, magowie.
Chętnie bym wsparła jedną lub drugą koncepcję.
Tutaj byłoby też ciekawie. Mogłabym nawet dorzucić swoją cegiełkę przy budowie forum.
-
O mnie
płaczę nad caledonią
-
07 gru 2025, 20:19
Tutaj byłoby też ciekawie. Mogłabym nawet dorzucić swoją cegiełkę przy budowie forum.
Uuu, a może Stranger Things? :'D Niekoniecznie 1 do 1, bo każdy chciałby być taką Nastką, ale... Może w podobnym klimacie? Albo na podstawie
Stamtąd!
1
-
O mnie
kroję pomidory z Pascalem i Kylo Renem
08 gru 2025, 10:59
czasem pisze: ↑07 gru 2025, 20:19
Uuu, a może Stranger Things? :'D Niekoniecznie 1 do 1, bo każdy chciałby być taką Nastką, ale... Może w podobnym klimacie? Albo na podstawie
Stamtąd!
Podbijam Stamtąd, postacie uwięzione w obrębie małej mieściny mogłyby być świetne do ogrania.
4
-
Moje RPGi
dajcie małe miasteczko
10 gru 2025, 12:28
A ja podbijam coś ciepłego i klimatycznego, ale dorzucam Warszawę - dawno nie było, a chętnie bym zagrała!
1
-
O mnie
Zapalony RPGowiec z prawie 17 letnim stażem w temacie, akolitka Zakonu Czarnego Mnicha, Smok Fandomu, organizatorka konwentów i wychowawczyni na obozach rpgowych.
Moje RPGi
None is interesting enough
11 gru 2025, 11:49
voltaren pisze: ↑01 gru 2025, 23:46
blossom pisze: ↑13 lis 2025, 12:49
Propsuję cokolwiek co będzie miało KLIMAT danej lokalizacji. To co się ostatnio otworzyło jest parodią. Myślałam, że mniejsza ilość forów wpłynie na poprawę jakości, ale niestety.
Niestety, ale nie zmusi się graczy do grania zgodnie z klimatem, a danie pełnej SLowej wolności z minimalnym udziałem MG sprawia w większości przypadków, że mamy kolejnego SLa tylko z opisanymi kilkoma legendami i lekko ciemniejszą oprawą graficzną.