Na jakim RPG byście zagrali?

Masz pomysł na RPGa, ale nie nadaje się to jeszcze do tego, aby nazwać to zapowiedzią? Chcesz zbadać, czy w ogóle ktoś byłby zainteresowany? Stwórz temat w tym dziale!
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
Moje RPGi
Szerze patole na Nowym Orleanie.
-
Podziękował(a): 1 raz

Brak

#63219 13 lis 2025, 11:46

cuks pisze:
30 paź 2025, 16:58
fassylover pisze:
30 paź 2025, 16:41
ciekawie byłoby zobaczyć sl w połączeniu z czymś nadnaturalnym na pograniczu jawy, a snu koszmaru. Coś jak kingowskie derry lub autorskie z tajemnicą do odkrycia :omg: :rip:
Podpijam, to bardzo ciekawa koncepcja! :omg:

I dorzucam do puli Włochy czyli słoneczko, ciasne uliczki i małe kawiarenki.

Pod jednym i drugim chętnie się podbije. Pograłabym na czymś tak mocno klimatycznym, a nawet mogłabym pomóc zbudować takie miasto z koszmarów <3

Awatar użytkownika
O mnie
w wolnym czasie kleję kody
Moje RPGi
coś bym pograła
Podziękował(a): 1 raz | Pomógł(a) : 2 razy

#63220 13 lis 2025, 12:49

Xayenne pisze:
13 lis 2025, 11:46
cuks pisze:
fassylover pisze:
ciekawie byłoby zobaczyć sl w połączeniu z czymś nadnaturalnym na pograniczu jawy, a snu koszmaru. Coś jak kingowskie derry lub autorskie z tajemnicą do odkrycia :omg: :rip:

Pod jednym i drugim chętnie się podbije. Pograłabym na czymś tak mocno klimatycznym, a nawet mogłabym pomóc zbudować takie miasto z koszmarów <3
O, to byłoby coś ciekawego! W stylu miasteczka z Rojst! Niby nic nadprzyrodzonego oficjalnie, ale legendy i zabobony o lesie mroziły krew w żyłach.
3 Obrazek

Awatar użytkownika
Podziękował(a): 6 razy | Pomógł(a) : 59 razy

#63237 29 lis 2025, 18:17

Algorytm atakuje mnie filmikami i zdjęciami Stambułu. Piękne, niezwykle klimatyczne miasto... Ideał na lokalizację forum :brewki: :lol: :excited:
2 Obrazek
I nie ma już nic.

Awatar użytkownika

#63240 01 gru 2025, 23:46

blossom pisze:
13 lis 2025, 12:49
Xayenne pisze:
cuks pisze:

O, to byłoby coś ciekawego! W stylu miasteczka z Rojst! Niby nic nadprzyrodzonego oficjalnie, ale legendy i zabobony o lesie mroziły krew w żyłach.
Propsuję cokolwiek co będzie miało KLIMAT danej lokalizacji. To co się ostatnio otworzyło jest parodią. Myślałam, że mniejsza ilość forów wpłynie na poprawę jakości, ale niestety.
2 Obrazek

Awatar użytkownika
 Baladya#3601

#63256 06 gru 2025, 11:06

stokrotka pisze:
13 lis 2025, 10:50
Dark goth fantasy - coś między XVIII. a XIX wiekiem. Albo w ogóle średniowiecze - rycerze, smoki, magowie.
Chętnie bym wsparła jedną lub drugą koncepcję.

fassylover pisze:
Tutaj byłoby też ciekawie. Mogłabym nawet dorzucić swoją cegiełkę przy budowie forum.

Awatar użytkownika
O mnie
płaczę nad caledonią
Moje RPGi
¯\_(ツ)_/¯
Pomógł(a) : 1 raz

tangjinjaem#3954

#63258 07 gru 2025, 20:19

fassylover pisze:
Tutaj byłoby też ciekawie. Mogłabym nawet dorzucić swoją cegiełkę przy budowie forum.
Uuu, a może Stranger Things? :'D Niekoniecznie 1 do 1, bo każdy chciałby być taką Nastką, ale... Może w podobnym klimacie? Albo na podstawie Stamtąd!
1 Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
kroję pomidory z Pascalem i Kylo Renem

#63260 08 gru 2025, 10:59

czasem pisze:
07 gru 2025, 20:19
fassylover pisze:
Uuu, a może Stranger Things? :'D Niekoniecznie 1 do 1, bo każdy chciałby być taką Nastką, ale... Może w podobnym klimacie? Albo na podstawie Stamtąd!
Podbijam Stamtąd, postacie uwięzione w obrębie małej mieściny mogłyby być świetne do ogrania.
4 Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
turlaj dropsa
Moje RPGi
dajcie małe miasteczko
chwilowo niedostępna
Podziękował(a): 6 razy | Pomógł(a) : 2 razy

#63262 10 gru 2025, 12:28

A ja podbijam coś ciepłego i klimatycznego, ale dorzucam Warszawę - dawno nie było, a chętnie bym zagrała!
1 Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
Zapalony RPGowiec z prawie 17 letnim stażem w temacie, akolitka Zakonu Czarnego Mnicha, Smok Fandomu, organizatorka konwentów i wychowawczyni na obozach rpgowych.
Moje RPGi
None is interesting enough
Podziękował(a): 25 razy | Pomógł(a) : 6 razy
 kira_96

#63264 11 gru 2025, 11:49

voltaren pisze:
01 gru 2025, 23:46
blossom pisze:
13 lis 2025, 12:49
Xayenne pisze:

Propsuję cokolwiek co będzie miało KLIMAT danej lokalizacji. To co się ostatnio otworzyło jest parodią. Myślałam, że mniejsza ilość forów wpłynie na poprawę jakości, ale niestety.
Niestety, ale nie zmusi się graczy do grania zgodnie z klimatem, a danie pełnej SLowej wolności z minimalnym udziałem MG sprawia w większości przypadków, że mamy kolejnego SLa tylko z opisanymi kilkoma legendami i lekko ciemniejszą oprawą graficzną.