Oo tak, też mi brakuje ostatnio większych miast. Nowy Jork, albo coś innego, Chicago nawet :/ Z chęcią bym nawet pomogła jakby ktoś się zdecydował zrobićDancingqueen pisze: ↑03 gru 2021, 21:46Ostatnio cały czas prześladuje mnie myśl, że pograłabym na jakimś New York never sleeps Dawno nie było nic z ogromnych miast
Na jakim RPG byście zagrali?
O mnie
na tapczanie siedzi leń
Moje RPGi
secrets of london
[ Prezentacja ]
ataraxiae
1
O mnie
I don't follow rules. I follow dogs on social media
Moje RPGi
Australia
Podziękował(a): 3 razy
Czasy Ani z Zielonego Wzgórza i ogólnie taki klimat powieści - cudownie byłoby stworzyć coś na Wyspie Księcia Edwarda.
Oprócz tego podbijam z pomysłem Polski z lat '90 i wczesnych '00 - szaro, buro i wciąż trącając komunizmem, chociaż niby już go nie ma. Przymierzanie jeansów na kartonie na bazarze i picie herbaty z nieśmiertelnych szklanek z koszyczkiem.
Oprócz tego podbijam z pomysłem Polski z lat '90 i wczesnych '00 - szaro, buro i wciąż trącając komunizmem, chociaż niby już go nie ma. Przymierzanie jeansów na kartonie na bazarze i picie herbaty z nieśmiertelnych szklanek z koszyczkiem.
Ja też mogłabym pomóc! (chociaż nie umiem ani w kody, ani w grafikę )crystaleth pisze: ↑06 gru 2021, 14:42Oo tak, też mi brakuje ostatnio większych miast. Nowy Jork, albo coś innego, Chicago nawet :/ Z chęcią bym nawet pomogła jakby ktoś się zdecydował zrobićDancingqueen pisze: ↑03 gru 2021, 21:46Ostatnio cały czas prześladuje mnie myśl, że pograłabym na jakimś New York never sleeps Dawno nie było nic z ogromnych miast
1
O mnie
turlaj dropsa
Moje RPGi
dajcie małe miasteczko
chwilowo niedostępna
Osobiście podbijam NY ale takie klimatyczne! Kodów nie oferuje ale pięknie zakładam tematy także jakby ktoś się zebrał w sobie to chętnie pomogę tylko dajcie coś nowego i klimatycznego!Dancingqueen pisze: ↑06 gru 2021, 20:59Ja też mogłabym pomóc! (chociaż nie umiem ani w kody, ani w grafikę )crystaleth pisze: ↑06 gru 2021, 14:42Oo tak, też mi brakuje ostatnio większych miast. Nowy Jork, albo coś innego, Chicago nawet :/ Z chęcią bym nawet pomogła jakby ktoś się zdecydował zrobićDancingqueen pisze: ↑03 gru 2021, 21:46Ostatnio cały czas prześladuje mnie myśl, że pograłabym na jakimś New York never sleeps Dawno nie było nic z ogromnych miast
1
O mnie
Czasem tworzę avatary i gify, ale generalnie jestem leniwa buła. Lubię szukać różnych bzdur i ciekawostek, screenuję też memy, przez co mam bajzel na telefonie.
Moje RPGi
Nowy Orlean ♡
medusa_gaze
5002181
Nieśmiało dodam, ze ja tez, mam słabość do NYC przy budowie nie pomogę, ale chętnie zagram!cuks pisze: ↑06 gru 2021, 22:50Osobiście podbijam NY ale takie klimatyczne! Kodów nie oferuje ale pięknie zakładam tematy także jakby ktoś się zebrał w sobie to chętnie pomogę tylko dajcie coś nowego i klimatycznego!Dancingqueen pisze: ↑06 gru 2021, 20:59Ja też mogłabym pomóc! (chociaż nie umiem ani w kody, ani w grafikę )crystaleth pisze: ↑06 gru 2021, 14:42
Oo tak, też mi brakuje ostatnio większych miast. Nowy Jork, albo coś innego, Chicago nawet :/ Z chęcią bym nawet pomogła jakby ktoś się zdecydował zrobić
I tak, wiem, ze teoretycznie jest nowy jork, ale ja chce taki, gdzie administracja czuwa, są aktywni gracze i w ogóle xd
1
O tak, taki żywy, zadbany nyc byłby supermiss irie pisze: ↑07 gru 2021, 0:26Nieśmiało dodam, ze ja tez, mam słabość do NYC przy budowie nie pomogę, ale chętnie zagram!cuks pisze: ↑06 gru 2021, 22:50Osobiście podbijam NY ale takie klimatyczne! Kodów nie oferuje ale pięknie zakładam tematy także jakby ktoś się zebrał w sobie to chętnie pomogę tylko dajcie coś nowego i klimatycznego!Dancingqueen pisze: ↑06 gru 2021, 20:59
Ja też mogłabym pomóc! (chociaż nie umiem ani w kody, ani w grafikę )
I tak, wiem, ze teoretycznie jest nowy jork, ale ja chce taki, gdzie administracja czuwa, są aktywni gracze i w ogóle xd
brother.morphine#0331
Większe miasto, yes please! Też z chęcią bym pomógł w tworzeniu tematów i planowaniu. Może ktoś by spróbował znowu z Los Angeles i jego okolic. Wiem, że było jakiś czas temu, ale potencjał chyba nie został wykorzystany i jak pamiętam, prowadzone nie było jakoś specjalnie dobrze [takie słyszałem głosy, bo załapałem się na końcówkę istnienia]. Pomysł z Miami też zapowiadał się super. Ale każde większe miasto da radę. Tyle pomysłów na postacie w głowie, ale żadna nie pasuje do małomiejskich realiów.
4
O mnie
w wolnym czasie kleję kody
Moje RPGi
jestem na forkowej emeryturze
Pomógł(a) : 2 razy
Podbijam powyższe posty, duże miasto byłoby fajną odmianą i też chętnie zobaczyłabym fajny i dopracowany projekt. Mogę nawet pomóc jakiejś dobrze zorganizowanej ekipie z kodami.
*tak, wiem, że jest aktualnie Seattle, ale jestem leniuchem i nieogarem, także brak powiadomień jest dla mnie dużym blokerem.
*tak, wiem, że jest aktualnie Seattle, ale jestem leniuchem i nieogarem, także brak powiadomień jest dla mnie dużym blokerem.
2
O mnie
topnieję w te upały
Moje RPGi
ny
Podbijam! Wierzę, że da się przerwać złą passę tego typu forów. Dodatkowo super byłoby, gdyby ktoś stworzył forum inne niż SL (tu mi wybaczcie, ale rzucają się w oczy same zajawki na miasta, miasteczka). Nadnaturalne klimaty z wstawkami z horroru, coś z dreszczykiem Za wiktoriańską Anglię lub "historyczne" forum to w ogóle bym zapłaciła miljonyfassylover pisze: ↑29 lis 2021, 11:54Forum post apo bez początków apokalipsy jeśli chodzi o zombie. Oglądam TWD:Beyond World i widziałabym grę w bardziej zaawansowanych realiach niż pokazano to w TWD
Poza zombie jest wiele możliwości na ciekawą akcję: blackout, kataklizm, atak jądrowy ect. Fajnie byłoby zobaczyć i pograć na takim forum
1
Siedziała na wierzbinie,
Wołała: - Swierzbi mię,
Pódź-ze, Maćku, podrap mię.
Wołała: - Swierzbi mię,
Pódź-ze, Maćku, podrap mię.
No właśnie, właśnie! Przydałaby się taka osoba, która zostałaby "szefem projektu" tj. potrafiła założyć forum na płatnym serwerze (może to jest banalnie proste, nie mam bladego pojęcia) i np. zebrała wszystkich zainteresowanych na wspólnym kanale na Disco by tam można było przegadać temat, snuć plany, dzielić się pomysłami.
O jejku. Jeżeli ktoś podejmie się projektu dużego miasta: LA, Las Vegas, Miami czy NY będzie to idealne prezent na święta lub po nich. Chęcią mogę pomóc w uzupełnianiu tematów, tworzeniu tekstów, tej stronie fabularnej. Jeśli tylko znajdzie się ten pierwszy boss odważny, bo na zakładaniu na prywatnym serwerze się nie znam. A chętnie pograłabym w jakimś dopracowanym świeżym miejscu i z chęcią dołożyłabym swoją cegiełkę, bo czemu nie
1
Moje RPGi
Herbia
Odpowiadam na CB korzystając z telefonu. Pracuję na forum będąc przy komputerze.
[ Prezentacja ]
elian#4779
Jestem totalnie po za tematem SL i nie grałbym, ale tak wszyscy mówią o większym, dopracowanym mieście, że skojarzyła mi się gra "Sherlock Holmes: Detektyw doradczy". Pomyślalem że taka gra paragrafowa mogłaby być dobra inspiracją do tego jak rozwiązać kwestię opisu większej liczby lokacji w dużym mieście.
Co do epoki wiktoriańskiej, to popieram - mógłby to być bardzo ciekawy setting.
Co do epoki wiktoriańskiej, to popieram - mógłby to być bardzo ciekawy setting.
O mnie
a dajcie spokój, kto to widział takie ograniczenia na edenie
nata#9784
9712089
ta pomoc z kodami to coś, czego wszyscy chyba szukają, więc jak ktoś chce się zabrać za takie forum, to nic, tylko korzystać!kawa z mlekiem pisze: ↑09 gru 2021, 11:15Podbijam powyższe posty, duże miasto byłoby fajną odmianą i też chętnie zobaczyłabym fajny i dopracowany projekt. Mogę nawet pomóc jakiejś dobrze zorganizowanej ekipie z kodami.
1