Żaklina

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
O mnie
5 lat minęło jak jeden dzień, lol

#2765 30 mar 2015, 22:21

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Gabs, Gabi (powoli się przekonuję do tego imienia, ale BAAARDZO POWOLI) :kapelusznik: Żaki, Żakson
O SOBIE: W tym momencie właśnie powinnam się uczyć do matury, a robię to co robię :lol2: 19, tumblrohowiczka, zupowiczka, human, który powinien być na biol-chemie, więc idzie na UP (o ile nauczyciele za mną nie zatęsknią i nie postanowią posiedzieć ze mną jeszcze trochę <dens> ) Podobno dużo mówię i mało robię, choć o ironio, słyszę to właśnie od takich osób. HIPOKRYZJA RULEZ <love> Nadużywam emotek, co jak widać na załączonym przykładzie. Jak człowiek miły to ja miła dla człowieka, a jak człowiek wredny to i ja dla człowieka wredna :] Karma wraca.
Na PBF'ach już tak z 4 lata będą, jednak moje ogarnięcie w tym temacie jest takie same jak na początku. Jak już będę wolna od tego wszystkiego to przysięgam, będę chyba grać na wszystkich forach jakie tylko istnieją :hehehe:
ULUBIONA KSIĄŻKA: Pieśń Lodu i Ognia, HP, książki Riordan'a, Mikołajek, Mistrz i Małgorzata, saga Najmroczniejsze Moce i... Aktualnie to repetytoria, lekturki i te sprawy </3 Po maturze obiecuję się poprawić i więcej czytać!
ULUBIONY SERIAL: Hannibal, AHS, PLL, GG, GoT, Jess i chłopaki, Reign, Borgia, Sherlock, The Carrie Diaries, The Knick, The Following, The Strain, Adventure Times, Desperate Housewievs, Dr House, Skins, Teen Wolfe, Rzym, Spartacus, Bones, Community, Daria, Grey's Anathomy i jakieś inne, których nie pamiętam, ale na pewno są :weee: Boże, nie mam życia
ULUBIONY FILM: Wszystkie części Hannibala, ST, Kobieta w Czerni, Anioł Śmierci, Hobbit, LOTR, HP, Wielki Gatsaby, Labirynt Fauna, Rytułał, Pachnidło, Obecność, Tajemniczy Ogród, Black Swan ... HORRORY, SRILERY I MARVELY! <3
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Wszystko co wpada w ucho <3 Tylko nie Disco Polo

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: jeszcze na niczym, ale powoli ogarniam funkcje PS :D
POMOGĘ Z: Crackshipami, ale bez żadnych szaleństwa. :lol:

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Fantasy i SL <3
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM:
- Beacon Hills [*] - Abigail Willburn
- Super Hero Academy - April De Ravin
i jeszcze jakieś takie mniejsze, głównie potterowskie, ale szybko z nich zwiałam lub upadły </3
AKTUALNIE GRAM NA:
- Camp-Jupiter - Jacqueline De Flacoure, Michael Kane, Arya Suarez (multi rządzi :lowe: )
- Magic-Crossover (tu trzeba reanimować po maturze ) - Jacqueline De Flacoure
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: FELICE FAWN <33333333 (dlaczego znikłaś z internetów </3 :krzyk: :pociesza: :rip: <;(> </3 moje serce wciąż krwawi) Taissa Farmiga, Lucy Hale, Taylor Momsen, Sky Ferreira, McKenzie Foy (tak, lubię grać małymi dziećmi <pupa> ale zbytnio nie ma gdzie :c ) Jenna Louise-Coleman
    - męskie: Logan Lerman <sex2> , Joseph Gordon-Levitt, Alex Turner

#2772 30 mar 2015, 23:19

Wpadłam tylko rzucić propsem na AHS, GG i Skinsów! <3 polecam Suits i już totalnie brak życia podobnie jak ja bo seriale xd
No i pozdrawiam humana przed maturą. Halo, fora to rozwijanie naszej twórczości, polski na 100% xd Plus mało znaczący fakt to, że przezwiska (Żaklina, Żakson) mam takie same w realu. Wiadomo co dobre ^^

Awatar użytkownika
O mnie

#2775 30 mar 2015, 23:51

whatever pisze:Wpadłam tylko rzucić propsem na AHS, GG i Skinsów! <3 polecam Suits i już totalnie brak życia podobnie jak ja bo seriale xd
No i pozdrawiam humana przed maturą. Halo, fora to rozwijanie naszej twórczości, polski na 100% xd Plus mało znaczący fakt to, że przezwiska (Żaklina, Żakson) mam takie same w realu. Wiadomo co dobre ^^
AHS tak bardzo bo Evan <3 <3 Ale obiecałam sobie, że nie tknę 4 sezonu, aż do maja </3 już tak niewiele zostało :faint2: A o Garniturkach słyszałam i na pewno się za to wezmę ^^ cały sezon w jeden dzień? Don't believe just watch xd
A ten Human to totalna pomyłka i porażka mojego życia xd nie polecam xd Ludzie, nie idźcie na humana jeśli to czytacie!
Żaklina *.*
Obrazek
Obrazek

#2776 30 mar 2015, 23:56

Żaklina pisze:
whatever pisze:Wpadłam tylko rzucić propsem na AHS, GG i Skinsów! <3 polecam Suits i już totalnie brak życia podobnie jak ja bo seriale xd
AHS tak bardzo bo Evan <3 <3 Ale obiecałam sobie, że nie tknę 4 sezonu, aż do maja </3 już tak niewiele zostało :faint2: A o Garniturkach słyszałam i na pewno się za to wezmę ^^ cały sezon w jeden dzień? Don't believe just watch xd
A ten Human to totalna pomyłka i porażka mojego życia xd nie polecam xd Ludzie, nie idźcie na humana jeśli to czytacie!
Żaklina *.*
Obrazek
Ja sobie obiecałam podobnie, ze Suitsami też miałam ostatniego sezonu do maja nie dotykać, a obejrzałam już cały i do czerwca płacz ;/
HAHAHAH piąteczka, human niszczy ludzi, chciałabym się w czasie cofnąć i iść na coś zupełnie innego ;/
OO leżę, co za obrazek, nie widziałam ale propsuję bardzo! <3

Awatar użytkownika
O mnie

#2778 31 mar 2015, 0:06

whatever pisze:
Żaklina pisze:
Żaklina *.*
Obrazek
Ja sobie obiecałam podobnie, ze Suitsami też miałam ostatniego sezonu do maja nie dotykać, a obejrzałam już cały i do czerwca płacz ;/
HAHAHAH piąteczka, human niszczy ludzi, chciałabym się w czasie cofnąć i iść na coś zupełnie innego ;/
OO leżę, co za obrazek, nie widziałam ale propsuję bardzo! <3
Ja na razie dzielnie się trzymam, ale i tak lecę z innymi serialami xD Jeszcze niedługo GoT i Hannibal :omgomg:
Ja tyż! </3 tak bardzo bym na biol-chem poszła (chociaż nie umiem chemii xd) bo na polskim czuję się jak kosmita xd ja jestem jakaś głupia bo nie potrafię interpretować nic, a jak już się czegoś podejmę to okazuje się, że autor wcale nie miał na myśli Jezusa przemierzającego kanały Warszawy :c
<3 <3 <3
Obrazek

#2780 31 mar 2015, 0:11

Pozdrawiam również </3 </3 </3

#4289 07 maja 2015, 23:35

Jak tam matura z biologii? :lol:

Awatar użytkownika
O mnie

#4290 07 maja 2015, 23:57

Obrazek
Jak będę mieć 2% to będzie cud :lol:
Obrazek

#4291 08 maja 2015, 0:15

Uuuu, znam ten ból </3

Awatar użytkownika
O mnie

#4292 08 maja 2015, 0:30

Szczerze mówiąc, ona nie była jakoś wybitnie trudna i jestem pewna, że gdybym jednak nie stwierdziła, że wybiorę się na humana bo będzie łatwiej tylko poszłabym na ten biol-chem, to napisałabym to jakoś przyzwoicie, a przy 2h korkach raz w tygodniu ogarniając materiał z 3 lat + przygotowania do matury z innych przedmiotów (geografio zgiń) nie spodziewam się jakiegoś wybitnego wyniku <bezradny>
Obrazek

#4295 08 maja 2015, 1:34

To nie było w zasadzie tyle trudne, co... ciężkie i nieprzyjemne w pisaniu D:
Ja w trzeciej klasie stwierdziłam, że mogłam w zasadzie iść do mat-fizu, ale było już za późno </3

#4308 08 maja 2015, 15:10

Ej, kurczę, byłaś na humanie i pisałaś maturę nie tylko z biologii, ale jeszcze z geografii? Nie no, szacun!

Awatar użytkownika
O mnie

#4311 08 maja 2015, 16:17

Z geografii piszę w środę :lol: Ale ja ten przedmiot miałam w moim rozszerzeniu xd pol-ang-geo :faint2: nie polecam xd
Obrazek

ODPOWIEDZ ]