- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: Gabs, Gabi (powoli się przekonuję do tego imienia, ale BAAARDZO POWOLI) :kapelusznik: Żaki, Żakson
O SOBIE: W tym momencie właśnie powinnam się uczyć do matury, a robię to co robię :lol2: 19, tumblrohowiczka, zupowiczka, human, który powinien być na biol-chemie, więc idzie na UP (o ile nauczyciele za mną nie zatęsknią i nie postanowią posiedzieć ze mną jeszcze trochę <dens> ) Podobno dużo mówię i mało robię, choć o ironio, słyszę to właśnie od takich osób. HIPOKRYZJA RULEZ <love> Nadużywam emotek, co jak widać na załączonym przykładzie. Jak człowiek miły to ja miła dla człowieka, a jak człowiek wredny to i ja dla człowieka wredna :] Karma wraca.
Na PBF'ach już tak z 4 lata będą, jednak moje ogarnięcie w tym temacie jest takie same jak na początku. Jak już będę wolna od tego wszystkiego to przysięgam, będę chyba grać na wszystkich forach jakie tylko istnieją :hehehe:
ULUBIONA KSIĄŻKA: Pieśń Lodu i Ognia, HP, książki Riordan'a, Mikołajek, Mistrz i Małgorzata, saga Najmroczniejsze Moce i... Aktualnie to repetytoria, lekturki i te sprawy </3 Po maturze obiecuję się poprawić i więcej czytać!
ULUBIONY SERIAL: Hannibal, AHS, PLL, GG, GoT, Jess i chłopaki, Reign, Borgia, Sherlock, The Carrie Diaries, The Knick, The Following, The Strain, Adventure Times, Desperate Housewievs, Dr House, Skins, Teen Wolfe, Rzym, Spartacus, Bones, Community, Daria, Grey's Anathomy i jakieś inne, których nie pamiętam, ale na pewno są :weee: Boże, nie mam życia
ULUBIONY FILM: Wszystkie części Hannibala, ST, Kobieta w Czerni, Anioł Śmierci, Hobbit, LOTR, HP, Wielki Gatsaby, Labirynt Fauna, Rytułał, Pachnidło, Obecność, Tajemniczy Ogród, Black Swan ... HORRORY, SRILERY I MARVELY! <3
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Wszystko co wpada w ucho <3 Tylko nie Disco Polo
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: jeszcze na niczym, ale powoli ogarniam funkcje PS

POMOGĘ Z: Crackshipami, ale bez żadnych szaleństwa.

- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Fantasy i SL <3
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM:
- Beacon Hills [*] - Abigail Willburn
- Super Hero Academy - April De Ravin
i jeszcze jakieś takie mniejsze, głównie potterowskie, ale szybko z nich zwiałam lub upadły </3
AKTUALNIE GRAM NA:
- Camp-Jupiter - Jacqueline De Flacoure, Michael Kane, Arya Suarez (multi rządzi :lowe: )
- Magic-Crossover (tu trzeba reanimować po maturze ) - Jacqueline De Flacoure
ULUBIONE WYGLĄDY:
- - żeńskie: FELICE FAWN <33333333 (dlaczego znikłaś z internetów </3 :krzyk: :pociesza: :rip: <;(> </3 moje serce wciąż krwawi) Taissa Farmiga, Lucy Hale, Taylor Momsen, Sky Ferreira, McKenzie Foy (tak, lubię grać małymi dziećmi <pupa> ale zbytnio nie ma gdzie :c ) Jenna Louise-Coleman
- męskie: Logan Lerman <sex2> , Joseph Gordon-Levitt, Alex Turner