glitter elo

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
Moje RPGi
Berrylane

16160343

#4297 08 maja 2015, 9:05

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Aneta
O SOBIE: Za trzy miesiące skończę 20 lat, ale dalej wydaje mi się, że mam 18-19. Studiuję dziennie w Warszawie logopedię i powiem Wam, że ledwo żyję :faint2: Psa na razie nie mam, ale z mamą już uzgodnione, że w czerwcu jedziemy z chłopakiem po labradora. Póki co mam tylko brata.
ULUBIONA KSIĄŻKA: Niebezpieczny umysł, o tak <3
ULUBIONY SERIAL: True Blood, Plotkara
ULUBIONY FILM: Chyba Grease, oglądałam go już milion razy. Inne mi się podobają ale nie oglądam ich tak często.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Sama już nie wiem... Lubię sobie czasem posłuchać jakiejś Charlie XCX albo Ariany w samochodzie :D Tak samo jak lubię jeździć w lato "na zimny łokieć" i słuchać ABBY. Ostatnio słucham nawet kabanosa i farben lehre. Dalej kocham Linkin Park i Coldplay, chociaż oboje się zepsuli :( Florence, Lana, Artur Rojek. No groch z kapustą, no lie.

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: Da grafice trochę, ale już dawno nic nie robiłam, PS'a nawet już nie mam. Robiłam jeszcze filmiki... Starość nie radość, nie mam siły :lol:
POMOGĘ Z: z niczym, za dużego mam lenia :p

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: SL, czasami jakieś postapokaliptyczne, potterki, wampiry
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM:
Housemdrpg - Addison, Jane, Dylan, Claire, oj dużo
Brookhaven (moje dziecko <3) Leigh, Charmaine i nie pamiętam kto
UES - Kayleigh :)
Francja - Cordelia
Beverly Hills Dream (też moje hihi) - Silver
Na innych nie zagrzałam długo: philly, white oak, boston, texas medical center, jakieś małe wioski których już nie odróżniam, bo wszystkie takie same
AKTUALNIE GRAM NA: Nigdzie :/
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: Amber Heard, Rachel McAdams, RHW, Megan Fox, Natalie Portman, Rachel Bilson, LDR
    - męskie: kiedyś Hiddleston, Fassbender, Pine

Awatar użytkownika
O mnie
w wolnym czasie obserwujemy z Cycem dramy pbf, a w zajętym ciężko pracujemy nad planem zdobycia świata

#4340 09 maja 2015, 21:08

Cześć, cześć! Kogo miałaś na philly? <3

Awatar użytkownika
Moje RPGi
mam przerwę :x

#6074 27 maja 2015, 14:40

zapomniałaś dopisać rpgseriale :/

Awatar użytkownika
O mnie
na forach od ponad 10 lat, czasami coś dłubię przy grafice lub kodach
Moje RPGi
NY

#6227 27 maja 2015, 22:57

Czeeść Aneta ^^

Awatar użytkownika
Moje RPGi
Berrylane

16160343

#6623 31 maja 2015, 17:51

Yenna, nie pamiętam ale to była Amber Heard :(
Wersal, hahahaha, o matko, faktycznie! Ciekawe, czy Chloe wie o istnieniu Czarta/Edenu swoją drogą :D
Keny, cześć Niewiemkto :D

Awatar użytkownika
O mnie
w wolnym czasie obserwujemy z Cycem dramy pbf, a w zajętym ciężko pracujemy nad planem zdobycia świata

#6634 31 maja 2015, 18:53

LOLZ, TO TY NAM UCIEKŁAŚ : o Pamiętam Cię :/

Awatar użytkownika
Moje RPGi
mam przerwę :x

#6668 31 maja 2015, 23:22

Wersal, hahahaha, o matko, faktycznie! Ciekawe, czy Chloe wie o istnieniu Czarta/Edenu swoją drogą
daj spokój xD ona kilka miesięcy temu odkryła co to 'styl' więc dajmy jej jeszcze trochę czasu xDDDD

Awatar użytkownika
Moje RPGi
Berrylane

16160343

#6670 31 maja 2015, 23:49

Yenna pisze:LOLZ, TO TY NAM UCIEKŁAŚ : o Pamiętam Cię :/
Podobno Amber było wiele, więc nie masz pewności!

#6901 02 cze 2015, 22:40

http://www.beverlyhillsdream.aaf.pl/
"Prace nad wznowieniem działalności forum trwają!" tak wisi w przestrzeni ;p

Awatar użytkownika
Moje RPGi
Berrylane

16160343

#6998 03 cze 2015, 22:38

A może ja dalej nad tym pracuje i mi się schodzi :lol:

Awatar użytkownika
O mnie

#7049 04 cze 2015, 16:08

glitter pisze:
Yenna pisze:LOLZ, TO TY NAM UCIEKŁAŚ : o Pamiętam Cię :/
Podobno Amber było wiele, więc nie masz pewności!
Tylko winni się tłumaczą, więc mam ^^

#7868 14 cze 2015, 23:23

elo, elo, trzy dwa zero.
jeśli dobrze pamiętam (a moja pamięć jest dziurawa jak najbardziej dziurawy ser na świecie :lol:) robiłam ci kiedyś na jakieś piłkarskie super kul forum Lewandowskiego (JAK SIĘ MYLĘ TO LOLZ powiem tylko, że robiłam ci kiedyś ładny wygląd na UES chyba jesienny xd) <3

Awatar użytkownika
Moje RPGi
Dreamy Seattle

audrey#3270

#7883 15 cze 2015, 14:51

O, Aneti, siemanko! :faint2: :lowe:

ODPOWIEDZ ]