grellcia

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika

#4622 16 maja 2015, 15:36

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Gabi
O SOBIE: taka sobie leniwa buła, która niczego nie potrafi załatwić, ani z nikim się dogadać, pisać też nie pisze, tylko udaje, że to robi, w dodatku myśli, że jest śmieszna, ale nie powinniście w to wierzyć
ULUBIONA KSIĄŻKA: na ten moment zakochałam się w wiedźminie
ULUBIONY SERIAL: true detective, the walking dead
ULUBIONY FILM: Labirynt (ten z 86 z bowiem, ofc!)
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: klasyka rocka

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: na wszystkim poza życiem
POMOGĘ Z: graficzenie, kodowanie, pełen serwis

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: takie ze mnie bezguście, że zagram na wszystkim
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: chocolate frogs, horda, cape clear, na dzielni, rybnik, z innych raczej nikt mnie nie kojarzy (dobra, po prostu nie chce mi się wymieniać)
AKTUALNIE GRAM NA: nie gram
ULUBIONE WYGLĄDY: głównie modele, rzadko się powielam, jeśli chodzi o wizerunek
Ostatnio zmieniony 10 lip 2016, 17:55 przez grellcia, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
O mnie
5 lat minęło jak jeden dzień, lol

#4624 16 maja 2015, 15:45

Propsy za imię :love: i leniwi ludzie łączmy się :hug3:
Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
Czasem jestem a czasem mnie nie ma.
Podziękował(a): 2 razy | Pomógł(a) : 7 razy

#4641 16 maja 2015, 16:39

grellcia pisze:taka sobie leniwa buła, która niczego nie potrafi załatwić, ani z nikim się dogadać, pisać też nie pisze, tylko udaje, że to robi, w dodatku myśli, że jest śmieszna, ale nie powinniście w to wierzyć

Gabi <3 Odpisałabyś, co nie xd

Awatar użytkownika
Moje RPGi
real life

#4690 16 maja 2015, 19:33

z innych raczej nikt mnie nie kojarzy (dobra, po prostu nie chce mi się wymieniać)
Ja Cię kojarzę. :roll:
Pamiętam Cię z for Zmierzchowych :evil:

Awatar użytkownika

#4806 17 maja 2015, 10:44

Żaklina pisze:Propsy za imię :love: i leniwi ludzie łączmy się :hug3:
imię mamy cudowne, racja B) a jako leniwi musimy się łączyć, bo zrozumienia od tych nie - leniwych się nie doczekamy, ech <bezradny>
Faye pisze:
grellcia pisze:taka sobie leniwa buła, która niczego nie potrafi załatwić, ani z nikim się dogadać, pisać też nie pisze, tylko udaje, że to robi, w dodatku myśli, że jest śmieszna, ale nie powinniście w to wierzyć

Gabi <3 Odpisałabyś, co nie xd
Justyś <3
posty, jakie posty, co
Laura pisze:
z innych raczej nikt mnie nie kojarzy (dobra, po prostu nie chce mi się wymieniać)
Ja Cię kojarzę. :roll:
Pamiętam Cię z for Zmierzchowych :evil:
piękne czasy! ostatnio nawet o Tobie myślałam, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś razem gdzieś zagramy <333

Awatar użytkownika
Moje RPGi
real life

#4819 17 maja 2015, 11:18

Piękne, true! Jane i Dem! Przez Ciebie jeszcze bardziej pokochałam Jane! :evil: Anyway, czemu kiedyś? Zawsze można coś wykombinować tu i teraz :evil:

Awatar użytkownika

#4864 17 maja 2015, 13:59

grellcia pisze:ULUBIONA KSIĄŻKA: na ten moment zakochałam się w wiedźminie

:hug3: Wiedźmin najlepszy :3 Ostatnio przyjaciółka miała na osiemnastce motyw filmów i bajek więc się przebrałam Yennefer :3

Awatar użytkownika

#6503 30 maja 2015, 20:09

Diamond, na ten moment ogarniam ledwo same żaby, ale jak przyjdzie wolne, to czemu nie? stęskniłam się mocno <3

frajda, świetny pomysł na osiemnastkę, sama bym coś takiego zorganizowała na urodziny <pliska> (gdybym tylko miała jakichś znajomych, ma się rozumieć)

Awatar użytkownika
Moje RPGi
real life

#7438 07 cze 2015, 18:17

Nie ogarniałam przez ostatnie dni :o
Anyway, nie ma problemu. Jak będziesz miała czas to chodź do mnie, coś wykombinujemy i będzie fajnie! Mówię Ci! Będzie bardzo fajnie!
Ja też się stęskniłam, bardzo! Ile to już lat minęło, co? Odkąd to wszystko się zaczęło...? <alko>

Awatar użytkownika

#7688 12 cze 2015, 0:31

chyba pierwszy raz się spotkałyśmy na twilightrpg, a potem poleciaaało, tyle wspólnych for <3
pamiętam, że któregoś razu mówiłaś coś o szesnastce bodajże, także z sześć lat spokojnie minęło, szmat czasu!

Awatar użytkownika
Moje RPGi
real life

#7788 13 cze 2015, 20:08

No! Pamiętam nawet nagłówek tego forum! No i.. Demetri z Jane! Tak! Sześć lat lekką ręką. Jak nie siedem! Bo faza na Zmierzch zaczęła się gdzieś w 2008 roku, no nie? Małolaty z nas były, a teraz.. teraz trochę starsze małolaty! :faint2:
<3

ODPOWIEDZ ]