Ukoronowany wybraniec

Szukasz partnera do gry, a może sam marzysz o stworzeniu własnych poszukiwań? To temat dla Ciebie!
Awatar użytkownika
O mnie
Jestem dumnym dziwakiem z zabójczym ćpuńskim spojrzeniem.
Przepychać lubię się jedynie na fabule.
Moje RPGi
Kołysanka
Podziękował(a): 3 razy | Pomógł(a) : 7 razy
 disaster69

#63480 wczoraj, 21:45

Obrazek
Musiały mignąć ci te wzmianki. O nas. O tobie. Sporadycznie trafiamy do gazet, szczególnie chętnie podkreśla nasze istnienie Czarownica i łączy z poszczególnymi nazwiskami. Ja już mam swoją stabilną etykietę. Do zestawu jadowitego padalca-męża z wylęgarni, gdzie nie brakuje zabójczych kłów. Ale spokojnie, mam też swój zestaw śmiercionośnych zębisk. To wiesz. Znasz mnie. I to znasz od tej paskudniejszej strony niż nasz brat, Gereon.
Wy oboje wciąż nie macie swoich małżeńskich kajdan.
Jesteśmy Rockersami. Radzimy sobie. To, co zbyteczne i kłopotliwe maskujemy i transmutujemy. Uciekamy od rozmów o emocjach. Rozkoszujemy się własną ekscentrycznością i rozwijaniem niecodziennych talentów.
Na co padnie nasz głodny wzrok to staramy się pochłonąć.
Nie boimy się nieczystych działań i walki o należny nam szacunek.
Stawmy nowe kroki w tej niekończącej się grze.

Od dziecka wpajano ci mnóstwo sennych marzeń.
Pani matka nasza ukochała cię całkowicie od pierwszego wejrzenia. Byłeś jej wymarzonym potomkiem, przyszłym godnym spadkobiercą wszystkiego, na co tak ciężko przez te lata pracowała. Byłeś dzieckiem cichym i uważnym, co przełożyło się na twoje obecne Ja. Miałeś wszystko, o co tylko poprosiłeś lub na co spojrzałeś.
Bo to T-Y zostałeś wybrany.
Ty miałeś poprowadzić Rockersów ku lepszej przyszłości i pokazać, że z nami należy się liczyć.
Ale nikt nie wie, co tam jest pod ciemnymi włosami. O czym myślisz i co zamierzasz.
A twoje zainteresowania? Ambicje? Twoje podejście do mnie czy Gereona? Przyszłe małżeństwo?
To już jest w twoich rękach. To wiesz doskonale.
Bo zostałeś przygotowany na swoją rolę. Rolę dziedzica.
Nadszedł twój czas.

Z ważnych informacji:
Z rodzeństwa jest oczywiście siostra, w którą się wcielam, Caroline Lestrange. Był również Gereon Rockers (nieaktywny, ale chętnie spróbowałabym go ściągnąć. Jeśli się nie uda, poszukamy nowego). Z kuzynostwa mamy Carrowów, gdzie Hector jest na przerwie, ale ma wrócić, Alecto, którą twoje pojawienie się może przywrócić do życia, no i jest Rabastan, mąż Caroline (ma właśnie również konto Hectora, obecnie graczka jest na dłuższej nieobecności z powodów prywatnych). Oferuję potencjalne relacje z Flintami i nie tylko. Chętnie wspomogę szukanie narzeczonej, jeśli będzie to dla ciebie istotne i wcielę się w rolę naszej pani matki, Kalipso (możemy uczynić z niej postać istotną fabularnie).

Stawiam na swobodę twórczą i pomagam w dostosowaniu konceptu do realiów forum. Jestem otwarta na rozmowy i przeróżne rozkminy. Nie biję za tempo i cenię za otwartą komunikację. Szukam Orpheusa-Massimo juz trochę czasu, ale uważam, że to postać z dużym potencjałem i chciałabym rodzinne wątki rozwinąć. Nie straszne są mi trudne fabuły i dzikie akcje.

Konto:
Poprzednie konto. Nie zadziało się na nim za wiele, ale nic nie szkodzi. Daje to też możliwości modyfikacji zawodu, ambicji i nie tylko. Kartę Postaci mogę wysłać na PW dla inspiracji, jeśli będzie taka potrzeba.

Tutaj masz za to więcej o rodzinie Rockersów. Opis im modyfikowałam jakiś czas temu, dodając nowe elementy i co nieco rozbudowując.

Wizerunek:
Tamino (Tamino-Amir Moharam Fouad), bo najlepiej pasuje, ale jeśli masz inną myśl to śmiało zaproponuj!

Oferuję:
- rozkminy odnośnie koncepcji postaci
- ładne grafiki i muzyczkę (moją postać możesz poznać lepiej choćby na pintereście
- mam inne postacie, które mogę ci zaoferować w ramach relacji
- wsparcie w procesie tworzenia
- ewentualne modyfikacje i dodatkowe urozmaicenia
- pomysły na relacje z innymi graczami
- pomoc w poszukiwaniu narzeczonej, jeśli tego potrzebujesz (fabularnie może się to skończyć wybuchowo)

A K T U A L N E

Obrazek
Wide open ears
Disarm the dream tickler
In the constant moment
Let the blood flow

ODPOWIEDZ ]