Pani Lupin

Szukasz partnera do gry, a może sam marzysz o stworzeniu własnych poszukiwań? To temat dla Ciebie!
Awatar użytkownika
Moje RPGi
Maplehearts, Serpens, Magic Lullaby

#63474 wczoraj, 13:38

kobieta | żona | romans| poglądy pro-mugolskie | krew mugolska/pół-krwi/czysta

Ty - gwiazda świecąca na niebie. Ja - twardo stąpający po ziemi chłopak z Londynu. Ty - z ambicjami sięgającymi daleko poza horyzont, który mogę poznać ja. Spotkaliśmy się w pewnym momencie naszego życia i była to chwila którą można by określić jako stars aligned: ty byłaś samotna, ja zbyt pewny siebie, a czarująca aura która nas spowiła przypominała efekt eliksiru miłosnego. Udało nam się spędzić ze sobą krótki czas, który był intensywny. Później z dnia na dzień znikasz, co spowodowało we mnie kilka nieznanych mi dotąd uczuć. Wziąłem je na klatę, zrozumiawszy, że musiałaś szukać życia, którego ja nie mogłem ci dać. Z różnych powodów nie rozmawiamy przez trzy lata. Nie wiem gdzie jesteś, powoli zapominam o Tobie, zostałaś tylko wspomnieniem na którego myśl oczy zasnuwają mi się marzycielską mgłą.

Teraz wracasz, z dwuletnim dzieckiem na biodrze i informacją, która każe mi podjąć jedyną honorową decyzję - bierzemy ślub. Nie ma znaczenia, że on ma więcej lat niż my spędziliśmy ze sobą czasu, dobrze wiem, że przyszłaś po pomoc i jestem gotowy ci ją dać. Na poznawanie się będziemy mieli przecież całą przyszłość.

Ważne informacje:
- George Lupin (36) to auror półkrwi - wrzucam jego kartę do poczytania - to ttaki typowy good boy, honorowy z jasną wizją dobrego świata i z zapędami na zostanie hero. Jest rycerzem na białym koniu, który ostatnio boryka się ze złamanym sercem, więc chciałabym żeby miał szansę na coś pozytywnego w swojej historii.
- Mam ochotę nieco zamieszkać w życiu George'a - dlatego szukam mamy Remusa (podobno urodził się w 1960 roku), co daje nam motyw do stworzenia relacji z przeszłości, która rzutuje na teraźniejszość.
- Póki co nie pisałam nic o tej postaci w postach, więc pozostawiam nam wszystko do ustalenia.
- Wyobrażam sobie Daisy (robocze imie) ją jako osobę, która jest w życiu nastawiona na sukces. Kariera była dla niej zawsze najważniejsza, więc kiedy okazało się, że jest w ciąży, wybrała tą drogę w której nie przyznała się do ojcostwa Lupinowi, ale dużo bogatszemu czarodziejowi. Po dwóch latach jej kłamstwa wyszły na jaw i została odprawiona, albo mężczyzna umarł pozostawiając jej fortunę - tu pozostawiam Ci dowolność. Chciałabym, żeby miała powód dla którego jest zdesperowana, by wrócić do byłego kochanka, pamiętając o tym, że może zapewnić jej emocjonalne bezpieczeństwo i opiekę.

Ja gram na Serpens już kilka miesięcy i mam tam dwie stabilne postaci, które nie znikną w najbliższym czasie. Jeżeli spodobał ci się ten koncept, to napisz do mnie - jestem elastyczna i otwarta na to, aby coś zmienić w tej historii.

Kontakt: tutaj, bądź na dc: mcmillian_52129

ODPOWIEDZ ]