Cześć!
Stety lub niestety nikt za bardzo nie zna się u nas na kodowaniu, tym bardziej na tym skomplikowanym. Dlatego poszukujemy kogoś, kto mógłby pomóc nam:
- przyjrzeć się temu kodowaniu, co mamy (stawiamy, że jest tam niezły miszmasz i też obawiamy się nieco, że może nam to kiedyś eksplodować w twarz, stąd będziemy wdzięczni za każde zerknięcie, podpowiedzenie, co można zrobić, jak ulepszyć, na co uważać i tym podobne. Różne osoby się nad tym pochylały, no i tak naprawdę nie wiemy, czy i jak wkładać w to ręce. Szczególnie zależy nam w kontekście funkcjonalności forum; działania na telefonach, tabletach i przeróżnych przeglądarkach czy poprawnego działania używanych pluginów,
- stworzyć ładne kody pod karty postaci, poszukiwania relacji, tabelek w tematach, podpisów i innych tego typu elementów, będących ładnym kodowo-fabularnym urozmaiceniem dla graczy,
- ułatwić proces tworzenia karty rozwoju i aktualizacji; mamy pomocniczy generator na zewn. stronie, ale może dałoby radę jakoś to włączyć na forum, żeby mogło nastąpić automatyczne przeliczanie, dodawanie/odejmowanie itd. - chcemy, żeby też sama Karta Rozwoju była czytelniejsza i łatwiejsza w obsłudze
- zaktualizować i edytować forum pod nowy wygląd nad którym grafik obecnie prowadzi pracę
Forum jest na MyBB.
Adres strony to: https://magiclullaby.pisz.pl/.
Jesteśmy oczywiście gotowi zapłacić, przy czym też prosimy o oferty nie za miliony złotych.
Potrzebne wsparcie techniczne
O mnie
Jestem dumnym dziwakiem z zabójczym ćpuńskim spojrzeniem.
Przepychać lubię się jedynie na fabule.
Przepychać lubię się jedynie na fabule.
Moje RPGi
Kołysanka

Nieaktualne można zamknąć!

Wide open ears
Disarm the dream tickler
In the constant moment
Let the blood flow