Presta

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika

#4396 11 maja 2015, 14:30

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Karolina - ale wolę, jak mówią mi Karol
O SOBIE: Urodziłam się w dzień św. Walentego (zawszę się tym chwalę!) i tak wyszło, że chodzę po tej zbrukanej niechlujstwem Ziemi już 22 lata. Studiuję sobie filologię polską (okropny wybór, nikomu nie polecam), a wcześniej udało mi się zrobić Technika Weterynarii, czyli mogę robić za sprzątaczkę (przynieś, podaj, pozamiataj) w gabinetach dla zwierzątek. Jestem, jak to się mówi, zupełnym beztalenciem, chyba, że chodzi o pakowanie się w kłopoty. Lubię pośmigać sobie na snowboardzie, ale też na desce i nartach wodnych. Razem ze znajomymi często do siebie strzelamy kuleczkami z farby, żeby się odstresować. Ponad to jestem zakochana w samochodach i motocyklach! Uwielbiam jeździć na wszelakie zloty, ale ostatnio miałam na to niewiele czasu. Dodatkowo zwiedzam sobie świat, byłam już we Francji, Holandii, Bułgarii, Czechach i na Słowacji. Marzy mi się wycieczka do Czarnobyla, ale nie mogę na to nikogo namówić :C

ULUBIONA KSIĄŻKA:
- 'Siewca Wiatru' Maja Kossakowska
- 'Anna Karenina' Lew Tołstoj
- Wiedźmin Andrzej Sapkowski
- 'Książe' Niccolò Machiavelli
- 'Droga' Cormac McCarthy

ULUBIONY SERIAL:
Oglądam ich wiele, ale chyba nie mam ulubionego. Między innymi: Arrow, TVD, The Originals, One Tree Hill, Gossip Girl, S.H.I.E.L.D, The Flash, Gra o Tron - i wiele innych.
ULUBIONY FILM: Powrót do przyszłości
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Rock- tego słucham dla przyjemności; bawię się raczej do popu, aczkolwiek w tym gatunku też mam swoich faworytów. Lubię stare zespoły, stare piosenki.

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: wszystkim po trochę; ale html to dla mnie czarna magia
POMOGĘ Z: avatarami, podpisami graficznymi

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: SL
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM:
- Hello Boston
- Empire State
- Na dzielni
- Bristol
- BTB
AKTUALNIE GRAM NA: Dublin, NY, Loveland
ULUBIONE WYGLĄDY: Lubię różnorodność. Nie grywam modelkami/modelami.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2017, 13:27 przez Presta, łącznie zmieniany 1 raz.

#4402 11 maja 2015, 15:54

Hejson :'D

Przyjmuję twoje urodziny w walentynki i przebijam moimi w święto zmarłych.

A, bardzo mi się podoba twój gust serialowy c:

Awatar użytkownika
O mnie
5 lat minęło jak jeden dzień, lol

#4405 11 maja 2015, 16:21

Propsy za 14 luty <3 Ja tak samo, chociaż nie lubię się tym chwalić bo to najgorsza data kiedy mogłam się urodzić </3 No i snowboard i deska *.* Chociaż moje umiejętności ograniczają się do robienia sobie krzywdy :lol:
Obrazek

#4410 11 maja 2015, 17:28

Kossakowska i Sapkowski <3

#4412 11 maja 2015, 19:22

Dodatkowo zwiedzam sobie świat, byłam już we Francji, Holandii, Bułgarii, Czechach i na Słowacji.

łaaa, ale sups! Jak Ci się podobało we Francji? :D
+właśnie chciałam się wziąć za S.H.I.E.L.D! Czyżbyś była fanką Marvel? :>

Awatar użytkownika

#4420 12 maja 2015, 8:39

Honi - dobra, wygrałaś! Święto zmarłych jest lepsze, bo się rodzinka nie będzie denerwować, jak będzie musiała co chwilę na cmentarz jeździć tylko raz i po sprawie. Z Walentynkami trochę gorzej, bo tylko jeden prezent od chłopaka :/
Jeśli chodzi o seriale, to takie prymitywy trochę, ale lubię się odmóżdżać z iitv (tak bardzo mi przykro, że zamknęli <;(>)

Żaklina - mimo, że jeden prezent od chłopaka to i tak lubię tę datę - i chwalę się nią zawszę, taki dziwny nawyk.
Snowboard dużo łatwiejszy niż narty wodne czy deska wodna - siły trzeba dużo mieć, nie wystarczy gibać się na boki, a szkoda xD

Frightening - tak wiem, mam świetny gust <333

bugs - we Francji byłam w Paryżu (co za niespodzianka) i się bardzo rozczarowałam. Fakt, wieczorkiem cudowny klimat, pływanie po rzece w świetle księżyca, wieża Eiffela... ale wszędzie brud i smród. Co poradzisz <bezradny> Tylko miejsca odwiedzane przez turystów są w miarę zadbane, a tak to na ulicach większy śmietnik niż u nas.
Marvel, DC <33 Uwielbiam te klimaty! Serial całkiem spoko, pierwszy sezon był serio intrygujący, niestety później troszkę za dużo namieszali...

#4426 12 maja 2015, 11:59

Ja w ogóle ostatni raz na cmentarzu w święto zmarłych byłam jakieś 10 lat temu :'D Rodzice stwierdzili, że nie muszę łazić po grobach i marznąć gdy mam urodziny xD
A co do prezentów to mam koleżankę z urodzinami w Wigilię, byłby pewnie ten sam ból, ale zawsze dostawała osobne prezenty rano i wieczorem xD

A kolega mi pokazywał jakiś szczwany sposób na iitv, tylko już nie pamiętam jaki, trzeba było coś dopisać do adresu.

Awatar użytkownika
O mnie

#4427 12 maja 2015, 12:16

Honi pisze:A kolega mi pokazywał jakiś szczwany sposób na iitv, tylko już nie pamiętam jaki, trzeba było coś dopisać do adresu.
Pytaj pytaj to ja też bym chętnie skorzystała ^^ nie ma gdzie seriali teraz oglądać </3
Obrazek

Awatar użytkownika

#4431 12 maja 2015, 13:09

Nie... to chyba imposible! W sensie przecież policja zamknęła stronę. Pewnie za jakiś czas ruszy od nowa - tak jak było z kinomaniakiem/kinomanem
Teraz zostało CDA, aczkolwiek tam się ciężko wyszukuje :/

#4432 12 maja 2015, 14:31

aa, o tym nie wiedziałam, myślałam że chodzi o to jak trzeba niby było płacić za używanie D:

Ja oglądam na kinomanie i zalukaj większość seriali c:

Awatar użytkownika
O mnie
na forach od ponad 10 lat, czasami coś dłubię przy grafice lub kodach
Moje RPGi
NY

#4433 12 maja 2015, 14:38

Ja tam oglądam na CDA. A częściej przez aplikację na tel która odpala wszystkie filmy i seriale z CDA. ^^

btw. Czeeść. :D

Awatar użytkownika
O mnie

#4434 12 maja 2015, 14:39

A to nie :c To to też wiedziałam xD całe życie na cheatowaniu :lol: na cda jest super, ale rzeczywiście trzeba się nieźle nagimnastykować żeby coś znaleźć :/ kinomana i zalukaj odpuściłam bo na jednym to od groma reklam (a ja leniwa i nie chce mi się adblocka instalować xd), a drugi ma słabą jakość. Jedyne co to teraz serialeonline i czekać, aż otworzą coś nowego <3
Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
Moje RPGi
NY

#4436 12 maja 2015, 14:42

A seansik? Tam też da się oglądać. Mało reklam, odcinki seriali na bieżąco - wiem bo oglądam tam Gre o Tron :D

Awatar użytkownika
O mnie

#4438 12 maja 2015, 14:44

Uuu tego nie znam! A szukałam właśnie gdzie mogę dalej Gota oglądać :lol:
Ale spam :hah:
Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
Moje RPGi
NY