Vacuś

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika

#3994 29 kwie 2015, 18:43

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Nigdy nikt tego nie udowodnił. Podobno jestem botem stworzonym przez microsoft w fazie testów...
O SOBIE: Mam 21 lat, lubię czytać pisać i jeszcze raz czytać. Oglądam seriale takie jak OUAT, GOT, Wikingowie itp :)
ULUBIONA KSIĄŻKA: Dużo tego, ale GONE zrobiło na mnie duże wrażenie :)
ULUBIONY SERIAL: chyba GOT :)
ULUBIONY FILM: Władca Pierścieni, tak myślę... ale tego jest naprawdę więcej!
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Rock, Imagine Dragons rządzi!

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA:grafice(wilczek twierdzi inaczej!), kodowaniu(wilczek twierdzi inaczej!) i co tam jeszcze... czasem coś zepsuję, a czasem...
POMOGĘ Z: ze wszystkim, a przynajmniej będę próbował. Tylko błagam nie krzyczcie jak mi się nie uda. Zawsze daję z siebie wszystko. Kocham pomagać. Chyba dlatego pomagam aby zadośćuczynić za to, że kończę z jakimś forum. Mam wtedy takie poczucie, że opuszczam ekipę, graczy i bardzo mnie to dołuje. A kiedy komuś pomagam, to to mija i myślę, a może jednak kimś jestem?

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: postapo
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: gram od 8 lat, naprawdę mam to zliczać?
AKTUALNIE GRAM NA: wolfzone, atarashi(cień), FBB(cień), i gdzieś tam jeszcze chyba...
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: brak
    - męskie: Connor Jessup, Max Thieriot... innych brak :)

Awatar użytkownika

#3996 29 kwie 2015, 19:12

Varcolac pisze:ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Rock, Imagine Dragons rządzi!
<33 <aaaa>

Ulubiona piosenka? (Tak, tak, WIEM, że WSZYSTKIE są świetne!)

Awatar użytkownika

#3998 29 kwie 2015, 19:41

No bo wszystkie są świetne, nie ma ulubionej! :P

Sam nie wiem...

- Who we Are
- Monster
- Hear me

:)

#4016 30 kwie 2015, 16:20

To ten koleś co siedzi cały dzień przed kompem, jak go poprosisz o pomoc to nagle dostaje bólu pleców i "odchodzi" od kompa, po czym po 15 minutach znowu na nim jest i twierdzi, że "nie będzie przecież cały dzień przed kompem siedzieć!".

Śmieszny koleś :) Radze nie prosić go o żadną pomoc bo się wymiga.

#4020 30 kwie 2015, 16:56

Ludzie, koniecznie musicie usłyszeć głos Vara! Jest tak zajebisty, że szczena mi opadła i do tej pory leży pod biurkiem. 10/10. Polecam - Fiotr Prączewski.

Awatar użytkownika

#4023 30 kwie 2015, 17:36

Vela każdy ma swoje życie POZA internetem. Jeżeli tego nie rozumiesz to nikt nie zrozumie ciebie. A to, że wtedy nie czułem się na siłach jakkolwiek ci pomóc to nie moja wina. Po prostu tak wyszło. Moim zdaniem ośmieszasz się swoim egoizmem.

Pozdrawiam, Piotr Frączewski!

#4027 30 kwie 2015, 17:54

Ale na słabe forum Aslany to czułeś się na siłach, lol :^)

Żenua trochę, wszyscy wiedzą, że ja nie robię shitstormów bez powodu (Spytaj np. Growlitha z Virusa), zasłużyłeś sobie to oberwałeś, proste :] Ja tylko po prostu odradzam cię, powinieneś się cieszyć, więcej radości dla twoich chorych pleców! xD

Awatar użytkownika

#4030 30 kwie 2015, 18:13

Skoro tak się interesujesz moimi plecami to zapewne ucieszy cię wieść, że już mi ból minął :)
A co do graczy, to mam nadzieję, że mają więcej oleju w głowie i nie uwierzą w twoją głupią gadaninę :)

#4033 30 kwie 2015, 18:46

Przecież wszyscy znają twój brak kompetencji, miałeś chyba milion for, które ładnie wyglądały ale zdychały po paru dniach i nie mów, że nie ;d

Prawdy nie oszukasz.

Awatar użytkownika

#4050 30 kwie 2015, 20:43

To że "zdechły" znaczy, że jestem złym człowiekiem? Ty w ogóle rozumiesz siebie? Czy nie bardzo?
<beka>

#4053 30 kwie 2015, 21:12

Grałam na twoim Genetic Gift, forum miało się dobrze do czasu kiedy po prostu wszyscy admini go nie porzucili.
To chyba coś znaczy ( &#865;° &#860;&#662; &#865;°) Fora same z siebie nie upadają.

Wiesz, oprawę graficzną robisz niezłą ale zapał trochę słomiany, dlatego teraz podchodzę do twoich projektów z dystansem.

#4280 07 maja 2015, 18:13

Vela pisze:Żenua trochę, wszyscy wiedzą, że ja nie robię shitstormów bez powodu (Spytaj np. Growlitha z Virusa), zasłużyłeś sobie to oberwałeś, proste :] (...)
Obrazek

Nie używaj nicku mojego na daremno i nie szarżuj tak, prr. Niewinne wilki w takie konflikty wplątywać, wstyd.

Dżiz, co ja tu robię w ogóle. Var, jedyne, co mogę ci życzyć, to lepszego dobierania sobie osób do pomocy, Samarytaninie. Rozumiem, szeroka perspektywa, tyle chęci i wielkie serducho, ale uważaj, żeby nie chwycić za nóż, zamiast za rękę, bo się pochlastasz. A ludzie lubią rozdrapywać cudze rany.

Wasz wiecznie stalkerzący hejterów Growlithe.

ODPOWIEDZ ]