Jaskier

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika

#3530 15 kwie 2015, 20:29

• TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: Karolina. Kiedyś Sara. Tutaj także Jaskier.
O SOBIE: Mam 20 lat, studiuję prawo i uczę się języka szwedzkiego. Mam cudownego psa (beagle’a), jestem koneserką rumu i bawię się w fotografa. Nigdy nie płaczę na filmach, zakochuję się w fikcyjnych postaciach i potem tego żałuję. Jak znajdę chwilę czasu na odcięcie się od świata grywam także w gry, głównie na ps3 i ps4. Na pbf’ach gram od 2010 roku (albo wcześniej? Trudno powiedzieć, już nie pamiętam). Mam tendencję do psucia moich postaci, które z założenia mają być normalne, ale w trakcie rozgrywki wynajduję im jakieś defekty. Każdej postaci daję także coś z siebie, choćby najmniejszą cechę, ALE zawsze.
ULUBIONE KSIĄŻKI: Nie potrafię wybrać jednej. Kocham książki fantastyczne!
ULUBIONE SERIALE: Nie mam ulubionych, na chwilę obecną oglądam "Arrow" i "The flash". Nie mogę się zebrać by obejrzeć te porzucone, lub nowe które widnieją u mnie na liście "must see".
ULUBIONE FILMY: Moje definitywne top 3 to; Pianista, Lot nad Kukułczym Gniazdem oraz Leon Zawodowiec. Jeśli chodzi o gatunki to uwielbiam dramaty oraz filmy na podstawie komiksów Marvela i DC. Ach, no i klasyki kina. Mam do nich słabość.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Słucham wszystkiego, na co mam aktualnie ochotę, niczego nie skreślam. ALE metal na zawsze będzie moim numerem jeden i w właśnie na takie koncerty sobie od czasu do czasu jeżdżę. Nie mam ulubionych zespołów zagranicznych, ale z polskich to będzie Hunter. A Brian Tyler to mój ukochany kompozytor.

• UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: HTML, CSS, obróbce avatarów
POMOGĘ Z: HTML, CSS - teoretycznie, praktycznie nie mam czasu :3

• TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Bardzo ambitna, bo SL.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Tak, sporo tego było. Psie, jeździeckie, aż w końcu typowe 'esele'. Mielno, BTB, Antonowo, Varsovie - miejsca w których pojawiłam się przez ostatni rok.
AKTUALNIE GRAM NA: Niczym. Powoli tworzę Our Isle.
ULUBIONE WYGLĄDY: Nowa postać = nowy wygląd, raczej ich nie powielam.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2015, 20:39 przez Jaskier, łącznie zmieniany 3 razy.

#3536 15 kwie 2015, 23:51

łaaa, szwedzki *_*

Chciałbym strasznie się pouczyć, tym bardziej, że chwilowo pogrywam postacią ze Szwecji. Jakieś książki/materiały dobre możesz polecić? <3

ODPOWIEDZ ]