- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: Kiwi, kiwiacz, włochacz, ambivalentia, nymphetaminee, em, emilia
O SOBIE: Stara dupa...
ULUBIONA KSIĄŻKA: "Millenium" Larssona, książki Dennisa Lehane'a, skandynawskie kryminały i powieści gangsterskie. "Gomorra" Roberto Saviano i inne dokumenty oscylujące wokół przestępczości
ULUBIONY SERIAL: "Zakazane Imperium", "Peaky Blinders", "The Knick", "Gomorra", "Ripper Street","True Detective"
ULUBIONY FILM: "Przerwana lekcja muzyki", "Requiem dla snu", "Czarny Łabędź". Do tego wszelkie kultowe dzieła kina gangsterskiego, rozpoczynając od "Dawno temu w Ameryce", po kreacje DeNiro i filmy Scorcesse.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Wszelkie rockowe pochodne przede wszystkim. A nawet i muzyka klasyczna w wykonaniu Bocceliego, czy kwartetu Kronos.
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: Zaawansowany, zapaleniec graficzny. Co nieco znam się również na kodowaniu
POMOGĘ Z: Z chęcią bym pomogła, ale nie wiem, czy znajdę czas
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Ambitne, dopracowane w każdym szczególe fora z kompetentnym MG, pozbawione wszelkich postaciowych niuansów w formie relacji i innego offtopowego syfu. Przede wszystkim historyczne, z dobrze ukształtowanymi realiami, od lat 20 do 80. Do tego fora będące mieszaniną fantasy i okultyzmu, z aniołami i demonami, niczym wycięte z Constantine'a.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Vampires (Kol Mikaelson), L.A Criminal, The Ties That Bind (Kol Mikaelson), Las Vegas, Yellow Cabs, Liberty City tales (Vitorio Fusco), Imagine time (Charlie Lucky Stillitano), Zew (Charlie Lucky Stillitano), Huey Stax Shermer, Elias Claymoore), Bloodlines (Asella Di Calvo)
AKTUALNIE GRAM NA: nie mam swego miejsca
ULUBIONE WYGLĄDY:
- - żeńskie: Eva Green, Aida Djapo, Dita von Teese, Penelope Cruz, Marion Cottilard, Asia Argento, Astrid Berges- Frisbey, Anne Lynn McCord, Charlize Theron
- męskie: Christian Bale, Gerard Butler, Vincent Piazza, Russel Crowe, Joaquin Phoenix, Sean Penn, Vincent Cassel, Christian Slater, Tobias Sorensen, Tyler Hoechlin,