- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: wolpertinger w internecie, poza internetem Marcin, miło poznać.
O SOBIE: jest koniec 2016 roku a ja nadal jestem emo. dwudziestoletni, niski i mrukliwy student hodowli i ochrony zwierząt. poza tematami fabularnymi nie używam dużych liter bo psują mi #lowercase_aesthetic i doprowadzają mnie do szału. jestem nudny i nie lubię książek, filmów ani seriali bo mam stopień koncentracji na poziomie wiewiórki l m a o
ULUBIONA KSIĄŻKA: "wodnikowe wzgórze" Abramsa
ULUBIONY SERIAL: seriale są nudne :y
ULUBIONY FILM: eeeehhhhhhh
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: idk, nie ogarniam podziału, jak coś ma fajne brzmienie to tego słucham. po co się skupiać na jednym gatunku, gimnazjum mam już za sobą i nie czuję potrzeby udawania, że nie słucham popu lmao. lubię twenty one pilots tho.
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: photoshop, sai, trochę css i html
POMOGĘ Z: nie umiem zbyt wiele, ale zawsze mogę spróbować z czymś pomóc
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: zwierzęce. próbowałem grać na ludzkich forach, ale zupełnie nie potrafię prowadzić takiej postaci realistycznie.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: gram od 2008 roku, więc trochę tego było. z takich najbardziej znanych for, na których byłem to NEWH, koty miasta i jego kontynuacje, kraina marzeń, wolv, ostatnio byłem na wild hearts i dawnthieves... byłem też na kilku SLach, ale z reguły znikałem po tygodniu albo dwóch bo nikt nie chciał ze mną pisać albo każdy oczekiwał jakichś romansów i wielkich akcji.
AKTUALNIE GRAM NA: artemida
ULUBIONE WYGLĄDY: gram na forach zwierzęcych lmao. lubię rude i szylkretowe koty, białe borzoje i wilki... no, to by było na tyle. a jakbym miał grać na ludzkim... Tyler Joseph, Timur Simakov, Jaco Van Den Hoven... ok, skończyły mi się pomysły.