Przyszedł czas na Mango

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
Awatar użytkownika

#20604 16 cze 2016, 19:54

• troszeczkę o tobie

jestem: Mango bo lubię mango. Jakie to inteligentne! A tak na serio to na chrzcie dali mi Katarzyna. Zawsze mogłam trafić na gorsze imię więc dobrze jest jak jest :)
o sobie: Jestem nudziarą! Tak, zdaję sobie sprawę iż istnieje książka o tym samym tytule, ale szczerze? Jestem nią i już. Samotniczka z natury, unikam nadmiernego kontaktu z ludźmi bo zwyczajnie nie mogę znieść niektórych zachowań społeczeństwa, ale generalnie całkiem spoko ze mnie osóbka, prócz tego, że nudna i samotniczka :D Mam specyficzne poczucie humoru, śmieszą mnie zazwyczaj inne rzeczy niż większość, serialoholizm wpisał się już na stałe do mojego życia podobnie jak miłość do gotowania, pieczenia i tworzenia innych deserów po za ciastkami z biedronki. Mam dość eklektyczny gust muzyczny no i w sumie co... Jak chcecie coś jeszcze wiedzieć to pytajcie śmiało :P
ulubiona książka: Pierwszy punkt potwierdzający to, że jestem nudziarą... :P Harry Potter top #1. Wszystkie książki Jane Austin, i kocham też dzieła Shakespeare'a. Zauważyliście, że osadziłam się w klimacie literatury brytyjskiej? Dopiero teraz to dostrzegłam hahahaha :D
ulubiony serial: Grey's anatomy - zdecydowanie. Kocham medyczne seriale tak w ogóle! :P (ER, House, Saving Hope itp.) Jak znacie jakiś ciekawy to śmiało piszcie. Ale zasmucę was - obejrzałam chyba już wszystkie jakie nakręcili i jestem na bieżąco :C Tylko błagam, bez Na dobre i na złe, Na sygnale i Szpitala! Nie cierpię polskich seriali po za Rodzinka.pl, który jest genialny :D
ulubiony film: Eee.... Nudno? :D Harry Potter :P Szósty zmysł, Forest Gump, Charlie i fabryka czekolady. A NAJGORSZY jaki widziałam to : Obcy kontra Predator - no koszmar! Tak samo jak Star Wars brrr... Nie znoszę tak samo jak Star treka!
ulubiony gatunek muzyczny: Eklektycznie ale wybiórczo bo np. niemieckiego metalu znieść nie mogę podobnie do francuskiego hip-hopu. Muzyka to ma być muzyka a nie jakaś durna łupanka przypominająca dźwiękami rodzącą krowę czy tam inną maciorę. Tak wiem maciora to nie krowa.

• umiejętności

znam się na: na niczym co pomoże w budowaniu forum :P
pomogę z: życiem, mogę udzielić jakiejś mądrej rady! :D

• trochę o forach

preferowana tematyka forów: Chyba najbardziej SL
fora na których grałem: Boziu dużo tego by wymieniać! Gram już od jakichś 12 lat soł... :P Z takiej bliższej przeszłości to na bank byłam na Willmington, Strables Corners, Boston Surgery Center, Doubledecker, Świstoklik, Loser like me i sporo, sporo spooooooro więcej!
aktualnie gram na: No nigdzie :C
ulubione wyglądy: Nołp, nie mam jakoś super ulubionych i generalnie zawsze mam masakryczne problemy z wyborem twarzyczki. Nie to, żeby te co lubię były zajęte bo to mi nie robi - zawsze można znaleźć kogoś innego. Zwyczajnie ten ktoś musi mieć to coś. A no i nie grywam facetami bo nie umiem :C
  • - żeńskie:
    - męskie:

ODPOWIEDZ ]