- troszeczkę o tobie
jestem: panda, pandzia, ale reaguje też na miś, grubas
o sobie: jestem życiową pandą. Tak bez żartów - to mój spirit animal - jestem głupia, leniwa, poważnie uzależniona od jedzenia, kocham spać i bawić się na placach zabaw. W mojej szafie jest czarno-biało, nawet oczy mam zazwyczaj podkrążone/z rozmazanym tuszem. Czekam aż moja transformacja w pełni się dokona i będę mogła obżerać się bambusem po kres moich dni.
ulubiona książka: Kocia Kołyska Kurta Vonneguta i wszystko, co wyszło spod pióra Terry'ego Prachetta. Ogólnie satyryczne książki o ludzkiej głupocie to moje ukochane. Kiedyś maniaczyłam wszystkie te płytkie książki o wampirach, ale już na szczęście z tego wyrosłam (tyle kasy poszło w błoto...)
ulubiony serial: yyyy... inne pytanie? każdy, który wpadnie mi w łapy i przekona do siebie. Oczywiście GoT, HIMYM, Friends, Buffy, Doctor Who. Ostatnio nawet zabrałam się za Grejsów, chociaż końca nie widzę. Z mniej popularnych to Brooklyn NineNine, UnREAL, LoT (tylko dla Caity), Outlander, You're the Worst. No ale mogę śmiało powiedzieć, że spróbowałam ponad połowy seriali, które wyszły w ciągu ostatnich kilku lat.
ulubiony film: DEADPOOL, wszystko o superbohaterach (oprócz beznadziejnych filmów DC), bajki (ale nie znoszę większości księżniczek), stare dobre romansidła i komedie romantyczne, horrory, kino akcji w każdej odsłonie. Osobnym tematem jest w ogóle fantastyka i sci-fi, co roku robię sobie maraton LOTR oraz Star Warsów i ubolewam, że tak mało jest dobrze zekranizowanych książek fantastycznych.Jestem chętna, żeby obejrzeć każdy film, który zdoła mnie zaskoczyć.
ulubiony gatunek muzyczny: co wpadnie w ucho, ale w szczególności stare kawałki i coś do czego mogę sobie potańczyć jak nikogo nie ma w domu
- umiejętności
znam się na: avatary, i guess... no i html, ale nie jakiś super skomplikowany, bo jestem leniem
pomogę z: avatarami, a z htmlem to jak mi się naprawdę zachce
- trochę o forach
preferowana tematyka forów: moje powołanie to sl'e, przy czym preferuje te o mniejszych miastach
fora na których grałem: zaczynałam niestety na forum o zmierzchu, później było oczywiście tvd, fora o wampirach, wilkołakach, temu podobnych. Później przerzuciłam się na miasta, najlepiej chyba pamiętam Warszawę (Stachu Rosenberg)
aktualnie gram na: WO , one and only <3
ulubione wyglądy:
- - żeńskie: Adelaide Kane, Caity Lotz, Chloe Bennet, Olivia Munn, Anna Kendrick, Alicia Vikander, Blake Lively, Emilia Clarke, Gemma Arterton, Jenna Louise Coleman, Sophie Turner, Nina Dobrev, dawniej przede wszystkim Naya Rivera, Doutzen Kroes, Candice Accola
- męskie: Ryan Reynolds, Scott Eastwood, Henry Cavill, Stephen Amell, Taron Egerton, większość Chrisów (Evans, Pine, Pratt, reszty zapomniałam), Michael Fassbender, dawniej Alex Pettyfer i Arthur Sales