ALPHERAINN

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika

#7775 13 cze 2015, 17:04

• TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: fajny, hehe. z imienia - Maćku, lub Panda!
O SOBIE: piętnastolatek z gimbazy, z czego wcale nie jest dumny; głowa pełna pomysłów; skryty i trochę nieśmiały; leniwy humanista z aspiracjami do pójścia na biolchem; wiecznie podekscytowany krytyk amator filmowy; zafascynowany budowlami w stanie większej lub mniejszej ruiny; mól książkowy który nie kończy czytać prawie żadnej pozycji; wyjątkowo niecierpliwy z tendencją do tępienia kółek wzajemnej adoracji; nienawidzi swojego komputera ale pozwala żyć staruszkowi; największy fan tofelka z lidla; hejter sweet foci i dziubków
ULUBIONA KSIĄŻKA: Poradnik pozytywnego myślenia, Igrzyska śmierci, kryminały Christie, a zwłaszcza I nie było już nikogo, a także dramaty Szekspira
ULUBIONY SERIAL: Chirurdzy
ULUBIONY FILM: Blue Jasmine <3
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: punk, rock i trochę pop

• UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: sprawach organizacyjno, administracyjnych, bo jeśli chodzi o kody lub grafikę to jestem lama z pierwszej ligi
POMOGĘ Z: fabułą, adminowaniem, mistrzowaniem, ogarnianiem

• TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Second Life, Fantasy,
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: moje ukochane TMC <3
AKTUALNIE GRAM NA: Faction Before Blood, ale jest ich jeszcze miliony więcej
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: też gram kobietami, ale koniecznie muszą być silne charakterem, na co znowu koniecznie ma mieć wpływ ich historia
    - Jennifer Lawrence
    - Emilia Clarke
    - Sophie Turner
    - Erica Durance
    - Julianne Moore
    - Olivia Wilde
    - męskie:
    - Matt Bomer
    - Chris Pine
    - Liam Hemsworth
    - Chris Evans
    - Alexander Skarsgard
    - Daniel Gillies
    - Nathaniel Buzolic
    - Tyler Hoechlin
no to powitać xD
zdecydowałem napisać coś o sobie po prawie trzech miesiącach od zarejestrowania, typowe :D

Awatar użytkownika

#7905 15 cze 2015, 21:00

mól książkowy który nie kończy czytać prawie żadnej pozycji
To tak się da? <;(>

Awatar użytkownika

#7906 15 cze 2015, 22:07

Niestety <;(>
Nigdy nie udaje mi się niczego dokończyć, bo zawsze na końcówce jednej książki zabieram się za kolejną, a tamta niestety odchodzi w (chwilowe!) zapomnienie :(

Awatar użytkownika
O mnie
w wolnym czasie obserwujemy z Cycem dramy pbf, a w zajętym ciężko pracujemy nad planem zdobycia świata

#11230 20 sie 2015, 12:36

wyjątkowo niecierpliwy z tendencją do tępienia kółek wzajemnej adoracji;
<alko>
największy fan tofelka z lidla; hejter sweet foci i dziubków
:faint2:

witaj na edenie <3

ODPOWIEDZ ]