RODZINA POSZUKIWANA
Herbert-Manning to rodzina z tradycjami, a ich historia sięga starych dziejów. Z pewnością aktualnie nie pochwalalibyśmy tego, co członkowie tego rodu robili, by zdobyć to, dzięki czemu mamy tak wiele, jednak nie oszukujmy się, my też mamy sporo za uszami.
Nasza rodzina jest liczna, a nasze nazwisko znane w całym stanie. Dobrze się ustawiliśmy, a ambicje rządzące chyba każdym członkiem tego rodu sprawiły, że pracujemy w różnych sektorach, umiejętnie operując swoją widzą, wykorzystując rodzinne koneksje, ale też poszerzając pole swoich działań. Ostatecznie wszystko i tak zostaje w rodzinie, prawda?
W 2022 zmarł ojciec, oficjalny powód śmierci to zawał serca.
Poszukuję starszego rodzeństwa Herbert-Manning oraz ich mamy. Prawdopodobnie wszyscy uwikłani w interesy rodziny – mniej lub bardziej, wedle życzenia.
- Brat #1 – Augustine (23-30 lat) – najstarszy, prawdopodobnie przejmie interes po ojcu.
- Brat #2 – Phineas (23-30 lat) – prawdopodobnie najmniej zainteresowany, jednak oczekiwane jest od niego, że się zaangażuje rezerwacja
- Siostra – Florence (23-30 lat) – może jest konkurencją brata #1? rezerwacja
- Lemon – jest najmłodsza i do tej pory przedstawiano jej zupełnie inną wizję rodziny, chciałabym, żeby teraz została w to wszystko wciągnięta
- Mama – Marigold (w zależności od wieku najstarszego dziecka, ale myślę, że + 45) – zaangażowana w biznes ojca, próbuje „rządzić” po jego śmierci.
• O wiele więcej można znaleźć w KP Lemon. W razie pytań pisz, odpowiem na wszystkie i przybliżę wszystko, czego nie udało mi się opisać.
• Imiona są przykładowe, jednak wyobrażam sobie ich jako ludzi z wielką klasą (i kasą), a więc podejrzewam, że wszyscy noszą imiona w stylu „old money”.
• Szukam kogoś, kto będzie zainteresowany rozwinięciem rodzinnego biznesu i pociągnięciem ze mną tej historii. Nie narzucam wyżej przedstawionych pomysłów, chciałam tylko mniej więcej nakreślić oczekiwany przeze mnie poziom komplikacji rodzinnych relacji.
• Na forum jest rodzina, którą ktoś z H-M może podejrzewać o śmierć ojca. Jest to świetna okazja, by rozwinąć wątek i namieszać z innymi graczami.
Aktualne