Dział stworzony z myślą o możliwości skontaktowania się z administracją. W tym dziale możesz ubiegać się o aktualizację profilu, wziąć udział w bieżących ankietach czy dyskusjach dotyczących bezpośrednio spraw forum.
-
O mnie
Czasem tworzę avatary i gify, ale generalnie jestem leniwa buła. Lubię szukać różnych bzdur i ciekawostek, screenuję też memy, przez co mam bajzel na telefonie.
-
14 sty 2025, 12:36
Hejka
@howl 
Zapowiedzi, reklamy, poszukiwania i pomysły zostały uporządkowane. W tym tygodniu (najpóźniej w następnym, bo mam bardzo busy czas) chce przejrzeć resztę tematów, pracuje też nad uproszczeniem regulaminu. Co do partnerstwa, to można nawiązywać je już teraz
Dziękuję też za Twoją propozycję, w razie jak będziemy potrzebowali pomocy to się odezwiemy

-
O mnie
listen up, my idea of "help from above" is a sniper on the roof
-
14 sty 2025, 13:12
Dzięki wielkie!
Świetna robota z porządkami i powodzenia w dalszych aktualizacjach, na które czekam z niecierpliwością! ♥
me? jealous?
hahahahahahahahahahahahahahaha
Y E S
-
O mnie
listen up, my idea of "help from above" is a sniper on the roof
-
18 sty 2025, 1:27
Zdaje się, że kiedyś już to padło (albo coś podobnego), ale czy jest opcja na włączenie funkcji like/dislike w dziale reklam? Wydaje się sensowniejsza od udzielenia pomocy.
Włączone ~Nori
edit: Dziękuję! ♥ ~ howl
1
me? jealous?
hahahahahahahahahahahahahahaha
Y E S
-
Moje RPGi
void - River, Haraedo - Klaus, Artemida - Lawendowa Łapa, Riverdale - Menschenfresser, Bazyliszek
-
15 lut 2025, 17:22
Mam pytanie, bo widzę, że kiedyś istniał dział niezbędnik postaci. Chciałam wrzucić wzór z nieistniejącego już charahub jeśli chodzi o pytania i opisy postaci. Gdzie mogłabym to wrzucić?
-
20 lut 2025, 22:44
Cześć! Planuję otworzyć własne forum. Szukam osoby chętnej do pomocy przy kodowaniu i adminowaniu.
-
O mnie
Zapalony RPGowiec z prawie 15 letnim stażem w temacie, akolitka Zakonu Czarnego Mnicha i wychowawczyni na obozach rpgowych.
Moje RPGi
Story of Magic!
21 lut 2025, 9:56
Ofsteels pisze: ↑20 lut 2025, 22:44
Cześć! Planuję otworzyć własne forum. Szukam osoby chętnej do pomocy przy kodowaniu i adminowaniu.
viewforum.php?f=49 < tutaj najlepiej wrzucić swoje poszukiwania pomocy przy tworzeniu pbfa. ;)
-
O mnie
Czasem tworzę avatary i gify, ale generalnie jestem leniwa buła. Lubię szukać różnych bzdur i ciekawostek, screenuję też memy, przez co mam bajzel na telefonie.
-
21 lut 2025, 20:01
Hej
@Natuchna, jeśli chodzi o kody to w strefie technicznej

jest tam dział z
gotowcami.
@Ofsteels podbijam Kire, jeśli szukasz osób do pomocy przy forum to najlepiej wrzucić poszukiwania w subforum poszukiwania pomocy.

-
Moje RPGi
Baśnie Pośród Nas
02 maja 2025, 22:05
Hej,
w wersji mobilnej forum wkradło się Wam małe niedopatrzenie w karuzeli - używacie pełnego wypełnienia elementu obrazkiem (background-size: cover), przez co banery są ucinane w połowie i tak powstają (dość zabawne trzeba przyznać) smaczki:
Pokaż
Wystarczy dla wersji mobilnej zmienić background-size na contain, choć wtedy zostaną po bokach białe puste miejsca, dlatego najlepiej po prostu zmniejszyć szerokość elementu i zwiększyć wysokość.