Zauważyłam, że sporo osób ma ochotę na grę w małym i klimatycznym miasteczku. Jeśli faktycznie są chętni do wspólnego tworzenia takiego miejsca, serdecznie zapraszam do kontaktu na PW.
Może uda nam się zebrać większą grupę, w której ustalimy wszystkie szczegóły, podzielimy się pomysłami i spróbujemy coś wspólnie zbudować ;)
Nie będę się tutaj rozpisywać o tym, dlaczego małe miasteczko może być kuszące – wszyscy znamy jego plusy i minusy, więc zobaczmy po prostu, co uda nam się z tej gliny ulepić.
Super byłoby, gdyby znalazła się też osoba, która potrafi postawić forum (niezależnie od tego, czy zdecydujemy się na coś płatnego, czy darmowego) i przygotować je graficznie. Jeśli jednak nam się to nie uda, oczywiście poszukamy innych rozwiązań ;)
wszystkie ręce na pokład
O mnie
turlaj dropsa
Moje RPGi
dajcie małe miasteczko
chwilowo niedostępna
Mamy już 3 zgłoszenia do ekipy!
Pierwsze ustalenia za nami, ale nie zamykamy drzwi jeśli chodzi o ekipę. Jeśli ktoś ma ochotę do nas dołączyć (nie ukrywamy, że przyda nam się jakiś magik od spraw technicznych) - zapraszam na pw!
Pierwsze ustalenia za nami, ale nie zamykamy drzwi jeśli chodzi o ekipę. Jeśli ktoś ma ochotę do nas dołączyć (nie ukrywamy, że przyda nam się jakiś magik od spraw technicznych) - zapraszam na pw!