przyjaciółki szukam

Szukasz partnera do gry, a może sam marzysz o stworzeniu własnych poszukiwań? To temat dla Ciebie!
Awatar użytkownika
Moje RPGi
Secrets of London
Podziękował(a): 1 raz
 Paskuda#6203
 8609262

#62955 07 cze 2025, 22:17

Szukam przyjaciółki dla mojej Prudence
Bletchley jest raczej wycofana, introwertyczna, mało kogo do siebie dopuszcza, ale kiedyś mogła to zrobić i miło by było, aby taka osoba została w jej życiu na dłużej.
Prudence jest antropolożką, byłą uzdrowicielką, krukonką, która była prefektką. Interesuje ją nekromancja, ale też wszystko, co związane jest z teorią magii.
Relacja może trwać od czasów Hogwartu, stażu w Mungu, czy też pracy w szpitalu, to wszystko jest do dogadania.
Nie mam szczególnych oczekiwań związanych z tą postacią, obojętne jest mi to, jaki będzie miała charakter. Może być jak Prue - nieco dziwna, albo okazać się jej zupełnym przeciwieństwem. Kontrasty też są fajne.
Prudence przydałaby się osoba, która sprawdzi czasem, czy żyje, spróbuje wyciągnąć ją gdzieś do ludzi, wyrwie chociaż na chwilę z jej zamkniętego świata. Nie musi w pełni rozumieć jej dziwactw, wystarczy, że nie uciekła z krzykiem przez te lata znajomości.

Od siebie oferuję regularne odpisy, całkiem kolorowe grono znajomości, jeśli postanowisz stać się częścią życia Prue, i sporo innych benefitów.
zapraszam na disco: paskudka, albo poprzez pw na forum

ODPOWIEDZ ]