Poszukuję młodszej siostry, która przyjechała zmienić swoje życie do Toronto. O mojej postaci poczytacie w karcie, tam też jest trochę o siostrze. Gwen zatykała jej uszy, gdy rodzice się kłócili, a chociaż było źle w domu, pokazywali innym zdjęcia uśmiechniętych twarzy. Obie pochodzą z dość ubogiej rodziny, co za tym idzie, nie miały nigdy luksusów i modnych ciuchów. Ale miały siebie i bardzo się wspierały. Gwen opuściła dom nagle, w pewnej chwili i wyjechała do Toronto. Tam zamieszkała. Początkowo siostry mogły się nie dogadywać, bo chociaż miały ze sobą kontakt, wyczuwalny był chłód. To się zmieniło, gdy musiały liczyć jedna na drugą. A Gwen przyjęła siostrę z radością.
Jest mi obojętny wygląd i praca siostry, najważniejsza jest relacja. Chcę znaleźć dla Gwen postać, która będzie chętna na rodzinne wątki i rozwijanie więzi. Mogą mieć różne przygody po drodze. I jeszcze coś – jeśli się zdecydujesz, nie uciekaj. Ja tu jestem (a jeśli stracę kolor to nie będzie znaczyć, że mnie nie ma i nie będzie!).
W razie potrzeby kontaktu pisać tam gdzie mnie widać: dc lub pw (obojętne gdzie, ale więcej siedzę na Cemie). Moja postać była robiona pod inną, ale cóż, tamta zwiała i szukam nowej siostry, o