Fuchs

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika

#39890 11 kwie 2018, 14:37

.
  • TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: lisem i nerwusem.
O SOBIE: Dużo przeklinam. Preferuję tryb nocny; wtedy nikt nie sterczy mi za plecami, nie marudzi za uszami, nie przerywa. Lubię długie romanse z łóżkiem. Mam trudność by się z niego zwlec, więc moja wizja poranka jest zależna od tego, kiedy akurat skonfrontuję stopy z podłogą i dorwę ekspres; bez kawy jestem niczym zombie, snuję się bez celu, nie kontaktuje z otoczeniem. Prowadzenie rozmów bardzo często mnie przerasta; specjalizuję się w uśmierceniu relacji międzyludzkich. Jestem osobą zamkniętą w ramach przeciętności i nie mam w tej kwestii nic więcej do dodania.
ULUBIONA KSIĄŻKA: Zbrodnia i kara, F. Dostojewski; Pan lodowego ogrodu, J. Grzędowicz; Sklepik z marzeniem, S. King; Helisa, M. Esberg.
ULUBIONY SERIAL: Rzadko miewam z nimi styczność. Albo podobał mi pierwszy sezon Belfra, Dark i Riverdale. Hannibal był całkiem, całkiem.
ULUBIONY FILM: brak.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: przede wszystkim rock i muzyka musicalowa, ale nie ograniczam się jedynie do nich.
  • UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: siedzę trochę w photoshopie.
POMOGĘ Z: *sigh*

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: fantastyka, uniwersum Rowling.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Byłem w kilku miejscach, ale najdłużej wytrwałem na riverdale.
AKTUALNIE GRAM NA: Zapuściłem korzenie na Virusie.
ULUBIONE WYGLĄDY: brak.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2019, 14:29 przez Fuchs, łącznie zmieniany 1 raz.

#39900 11 kwie 2018, 21:58

Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie
pomagam ludziom w podejmowaniu złych decyzji, bo w życiu podejmuję tylko takie. Lubię koty.
Moje RPGi
cotton, haraedo.
uśpiony, ale obecny
Podziękował(a): 10 razy | Pomógł(a) : 2 razy

jinikka

#39903 12 kwie 2018, 8:30

Brzmi znajomo. ¬.¬

Awatar użytkownika

#39914 12 kwie 2018, 21:52

:yay!: I dobrze. Powinno.

#39917 12 kwie 2018, 22:25

Cześć, piękny masz avek <3