Josie / Fragola

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
Awatar użytkownika
Moje RPGi
Czekam na coś z efektem wow
 fragola3064

#35377 02 gru 2017, 16:17

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Josie / Fragola
O SOBIE: Swoją “karierę” zaczynałam jeszcze w świecie blogów grupowych, kiedy istniały na Onecie. Jakby zsumować wszystko to pewnie z 8-9 lat w tym siedzę i ani trochę mi się nie znudziło. Bliżej mi już do trzydziestki. Pracuję, więc nie zawsze jestem online, a dodatkowo moje kocie dzieci zajmują mi mnóstwo czasu. Fora i blogi traktuję bardziej jako odskocznię i fajne, dodatkowe hobby.
ULUBIONA KSIĄŻKA: zbyt wiele ich czytam, by wybrać konkretną, ale od zawsze moim mistrzem był Zafon i jego Cmentarz Zapomnianych Książek; uwielbiam Larssona, Kinga, Harry’ego Pottera, Sagę Pieśni Lodu i Ognia
ULUBIONY SERIAL: Gra o Tron, The Walking Dead, Lucifer, Arrow, Once Upon a Time, Sons of Anarchy, Wirus
ULUBIONY FILM: mnóstwo ich jest; przede wszystkim cała seria Piratów z Karaibów( Johhny moim życiem <3, a co za tym idzie - znam całą jego filmografię i to też moje ulubione filmy); Zielona Mila, Duma i Uprzedzenie ( ale wersja serialowa z Colinem :)), Ania z Zielonego Wzgórza, Leon Zawodowiec, filmy z Robinem Williamsem, Forrest Gump
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: różnie to u mnie jest; w głównej mierze skupiam się raczej na konkretnych wykonawcach, a nie gatunkach. Uwielbiam Eda Sheerana, Huntera, Imagine Dragons, Indilę Bas Tajpana, Mesajaha.

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: na niczym konkretnym ; jednak wyobraźnię mam sprawną ;)
POMOGĘ Z: chyba z niczym, bo noga ze mnie jeśli chodzi o html, css czy też ogólnie grafikę. Za to, mam głowę pełną pomysłów, więc może w tej kwestii mogłabym komuś doradzać.

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: kocham zwykłe SL&#8217;e i takie, w które wpleciony jest jakiś wątek
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: było Tinsletown, Loveland, WO ( epizodycznie), Chicago, Boston i ostatni NY
AKTUALNIE GRAM NA: na chwilę obecną, przebywam na urolpie :)
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: Gigi Hadid, Dianna Agron, Emily Bett Rickards, Maggie Duran, Emily Rudd - rzadko tworzę kobitki, więc nieco wypadłam z obiegu :)
    - męskie: Jason Momoa, Charlie Hunnam, Clive Standen, Stephen James, Brock O&#8217;Hurn, Stephen Amell - jak widać lubię “dużych” panów :)

ODPOWIEDZ ]