Dziewczynka bez imienia

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
Moje RPGi
Memento Mori

#33798 14 paź 2017, 15:59

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Gucia, Glucynka, Ptasia mama, ostatnio też Karol (jestem też 1/8 Grycanki :hah: ), czy milion innych, pomniejszych ksywek i przezwisk. Lista aktualizowana na bieżąco. Prywatnie zaś - Wiolka. Dziewczynka bez imienia ma dużo imion.
O SOBIE: Pisklę w świecie pbf, co w rzyci było, a tam się swoje napatrzyło. Grać zaczęłam dokładnie w czerwcu 2016 roku, wcześniej nie miałam bladego pojęcia o istnieniu podobnej formy rozrywki. Uczę się przez podpatrywanie innych i nie wiedzieć czemu w sesjach uwielbiam zbierać cięgi. Masochistyczne skłonności w życiu codziennym przejawiają się w... studiowaniu weterynarii (pozdro dla kumatych). Wbrew pozorom lubię ludzi, choć pierwsza towarzyska interakcja zwykle wymaga ciągnięcia mnie za język. Lubię myśleć o sobie, że jestem do rany przyłóż, ale niestety, potrafię być też zawziętą cholerą.
ULUBIONA KSIĄŻKA: choroby wewnętrzne zwierząt domowych Niby upodobania się zmieniają, od kilku lat jednak konsekwentnie i niemal niepodzielnie w sercu gości Martin i jego Pieśni Lodu i Ognia (jak oryginalnie!)
ULUBIONY SERIAL: Nie, nie Gra o Tron. Moim serialem wszech czasów jest i chyba już zawsze będzie Breaking Bad. No i Stranger Things, jak w ogóle mogłam zapomnieć o Stranger Things?!
ULUBIONY FILM: Ostatnio? Logan! (znów, jakże oryginalnie!)
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Lubię różnorodność. Ostatnio odkryłam zespół PVRIS, polecam!

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: Mogę się powymądrzać, w jednym przypadku na pięćdziesiąt coś mi z tego wymądrzania się wychodzi.
POMOGĘ Z: Wspieram moralnie.

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Nie ograniczam się tematyką. Za mało widziałam, żeby grymasić.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Roczny staż na Darkest Night zwieńczony najpiękniejszą śmiercią, jaką mogłam sobie tylko wymarzyć (to nie sarkazm!) Tam powstał mój pierworodny twór-potwór: Gustav. Poza nim miałam też drugą potworę, Yumiko, co to chciała być duchem.
AKTUALNIE GRAM NA: Post Mortem (Charles 'Babcia Mnie Bije' Bucket i Ashley 'Szesnastoletnia Madka' Mason), Petersburgu (Maria 'może kiedyś stanę się wyrazista' Krylenko) :hihi:
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: do żadnego się jeszcze nie przywiązałam
    - męskie: Kit Harington ^^
Ostatnio zmieniony 09 sty 2018, 23:50 przez A girl has no name, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
O mnie
tworzę avatary i znowu dałam się wkręcić w forko
Moje RPGi
zarządzam bazarem z avatarami i sieję rozpustę na teksasie
Podziękował(a): 6 razy | Pomógł(a) : 59 razy

#33799 14 paź 2017, 16:02

Siemano Grycanko ^^
Uroczyście przysięgam, iż knuję coś niedobrego.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Moje RPGi
Memento Mori

#33800 14 paź 2017, 16:07

Uważasz, że powinnam dopisać do pseudonimów? ^^

Awatar użytkownika

#33801 14 paź 2017, 16:08

Wiedziałam, że ta śmierć Ci się spodoba.

Awatar użytkownika
O mnie
tworzę avatary i znowu dałam się wkręcić w forko
Moje RPGi
zarządzam bazarem z avatarami i sieję rozpustę na teksasie
Podziękował(a): 6 razy | Pomógł(a) : 59 razy

#33803 14 paź 2017, 16:19

A girl has no name pisze:Uważasz, że powinnam dopisać do pseudonimów? ^^

Koniecznie! Girls Band - Grycanki :evil:
Uroczyście przysięgam, iż knuję coś niedobrego.

Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ ]