polly

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
O mnie
matka boska edenowska
Moje RPGi
egzystuję
 pola#3099

#33571 10 paź 2017, 18:54

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: polly.
O SOBIE: smród z klasy maturalnej, jak dobrze pójdzie to przyszła studentka jakiejś filologii (jeszcze nie wiem jakiej, to za trudny wybór na chwilę obecną). prawdę mówiąc, w internetach staram się odzyskać choć trochę chęci do życia. szukam pocieszenia w fanfikach i samotnemu śmianiu się z filmików, które znajduję na youtubie. siedzę z głową w chmurach zamiast na matmie; jestem niepoprawną romantyczką. moje poczucie humoru jest na poziomie tatuśkowych żartów. bywam leniwa, przez co zdarza mi się olewać fora i zaglądać na nie raz na pół roku, by później wchodzić dzień w dzień i olewać naukę po to, by machnąć kolejne posty. a siedzę sobie na nich już dobre kilka lat, bowiem 26 grudnia stukną mi cztery latka. yay!
ULUBIONA KSIĄŻKA: szukając alaski, cała seria igrzysk śmierci.
ULUBIONY SERIAL: shameless, teen wolf, shadowhunters, sense8, lucyfer. z dram zdecydowanie rich man i the miracle we met.
ULUBIONY FILM: wredne dziewczyn i filmy marvelowskie.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: kpop, choć nie gardzę inną muzyką. słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho.

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: photoshopie głównie.
POMOGĘ Z: avatarami, podpisami i rozplanowaniem zabójstwa; ewentualnie mogę przyłożyć też rączkę do jakiegoś banneru, nagłówka czy czegoś takiego. kody dopiero poznaję.

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: brak, bo nie wiem. od zawsze gram na SLach, a od niedawna zaczynam zerkać w stronę for fantastycznych, więc trochę tego, trochę tamtego.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: jefferson high, castle high, american dream, new bern, hereford, crimson tide, firenze, nirlie, nowy jork, oslo i jeszcze wiele innych for, ale nie zdołałam tego zapamiętać.
AKTUALNIE GRAM NA: ankopolis, seul.
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • ciężko stwierdzić obecnie. lubię sobie czasami zagrać ładną, popularną mordką, ale lubię też odkrywać nowe twarze. ale!! mogę się przyznać bez bicia, że wolę grać facetami.
Ostatnio zmieniony 02 lip 2018, 17:48 przez polly, łącznie zmieniany 1 raz.

#33573 10 paź 2017, 19:48

Cześć nina :aaaaa:

Awatar użytkownika
O mnie
matka boska edenowska
Moje RPGi
egzystuję
 pola#3099

#33574 10 paź 2017, 20:32

cześć, cześć! :papa:

ODPOWIEDZ ]