- TROSZECZKĘ O TOBIE
O SOBIE: Nie lubię mówić/pisać o sobie. Nie jestem zbyt miłym człowiekiem, mam skłonności do czepialstwa i nieprzyjemnych uwag, jestem też strasznie obrażalska! Mimo to, mam spore poczucie humoru, yo. Lubię też grać w pociskowego ping-ponga, dobre kebaby, frytki, piwo, pisanie śmieszkowych sesji i czytać szitstormy na forach.
ULUBIONA KSIĄŻKA: Nie potrafię wybrać jednej. Jest za dużo świetnych autorów i rewelacyjnych pozycji. Kilkanaście lat temu stwierdziłabym jednak bez namysłu, że "Harry Potter i Więzień Azkabanu", to najbardziej powyginana i skatowana wielokrotnym czytaniem książka w mojej biblioteczce. Lubię sagę Wiedźmina, komiksy Thorgala, spodobało mi się Metro 2033, pochłaniam felietony Umberto Eco. Tak naprawdę w ostatnich miesiącach niczego nie czytałam bo nie mam czasu. #internet
ULUBIONY SERIAL: Sporo i różnie. TWD, Stranger Things, Criminal Minds, Mistrz i Małgorzata, oglądałam Peaky Blinders, ostatnio spodobało mi się Expanse Kto wie, co jeszcze obejrzę i mi zapadnie w pamięci.
ULUBIONY FILM: Łowca Androidów. Hook, Jumanji. Lubię Leona Zawodowca, Jasminum i Marię Antoninę Sophii Coppoli. Filmy Wojtka Smarzowskiego też straszliwie lubię.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: W każdym znajdzie się coś dobrego. Lubię posłuchać Theriona czy Dragonforce, poprzez Thin Lizzy, Queen, Jacksona, Madonnę, Rudimental, Macklemore, Johna Newmana, Nergala z Porterem, Sortmae po Britney i Dodę ( ma takie fajne nagranie studyjne z Virgin). Kocham Nicka Cave'a i Bad Seeds.
- UMIEJĘTNOŚCI
POMOGĘ Z: chyba jestem koniem, i nie potrafię pomóc. Może trochę kody, ale tak średniawo.
- TROCHĘ O FORACH
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Old Whiskey stare (Cornelius Darcy, Emma Scott, Jerry Eisenberg, Hiacynta Bucket), Old Whiskey nowe (John Doe, Gertruda Osel), Horda (Jekaterina Smirnowa, Wasilij Popow), Zew-Arkham (Cili Szentmihalyi), Koldovstoretz/Petersburg (Shoshana Aristova), Herbia (Amarylis), Darkest Night (Nanna Johansen, Konrad Feliński)
AKTUALNIE GRAM NA: Post Mortem (Hiacynta Bucket, Rosa Pankhurst), The Urban Legend (Sam Goldenbaum)
ULUBIONE WYGLĄDY:
- - żeńskie: Gemma Arterton, Krysten Ritter, Rose Byrne, Mia Wasikowska, Winona Ryder, ostatnio głównie grywam Segovią Amil. Właściwie, to obecnie jak gram żeńską postacią to tylko Segovią : o
- męskie: Cillian Murphy, Tom Hardy, Mads Mikkelsen, Jack O'Connell, James Franco. Na liście mam jeszcze Edgara Ramireza i Vincenta Gallo
Tak serio, to mam dużą bazę wyglądów, także ten.