rajon

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
O mnie
Gwiazdorzę
Moje RPGi
nigdzie
 BONBEL#0315

#18348 09 mar 2016, 22:08

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Rajon
O SOBIE: Ostatnimi czasy jestem bardzo miłą i otwartą osobą. Lubię zawierać nowe znajomości, pomagać i moją największą pasją jest jazda konna. Dawniej byłam uzależniona od komputera, teraz robię wszystko byle wyjść z domu. Uczę się, słabo ale uczę. Uwielbiam czytać, pisać jak i czasami pobyczyć się z komputerem na kolanach. Podsumowując: nuda.
ULUBIONA KSIĄŻKA: "Wybranka Bogów 1 i 2", "Mroczny Trop" oraz "Zaginione".
ULUBIONY SERIAL: Jedyny serial jaki oglądałam(teraz już nie mam na to czasu) to The walking dead
ULUBIONY FILM: Naznaczony, tajemnica brokeback mountain. Oczywiście skrycie kocham też Harrego Pottera, Hobbita i takie fantastyczne klimaty
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: punk rock i grunge, ale to pierwsze kocham całym sercem.

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: trochę na programach graficznych, trochę na kodowaniu
POMOGĘ Z: drobnymi kodami, avatarami, z czymś czego tworzenie nie trwa paru tygodni/miesięcy.

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: fantasty, anime, zwierzęta, wszystko byle nie nudne monotonne sl, nawet potterowskie są okej
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: za dużo było tych for, zresztą nie pamiętam bo to było strasznie dawno, ale zapewniam że nikt mnie nie zna bo często na sl się rejestruję, prowadzę jedną fabułę i dziękuje dobranoc. (Glee - Ezra Meyer?)
AKTUALNIE GRAM NA: Nigdzie
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: Kiedyś były, teraz już sama nie wiem i nie pamiętam ;(
    - męskie: jw

#18378 10 mar 2016, 17:47

Cześć Rajonku, miło poznać, witaj na Edenie :)

Awatar użytkownika
O mnie
protokołuję na rozprawach, nałogowo uciekam z for i udaję pilnego studenta kryminalistyki
Moje RPGi
los angeles

#20479 12 cze 2016, 20:23

propsy za jazdę konną :cool: rekreacyjnie czy zrobiłaś odznakę?

Awatar użytkownika
O mnie
Gwiazdorzę
Moje RPGi
nigdzie
 BONBEL#0315

#20481 12 cze 2016, 20:53

Na odznakę zdaję za miesiąc - dwa, gdybym uczyła się od początku tu, gdzie teraz się uczę to pewnie bym Mistrzostwa Polski Amatorów jechała normalnie :lol:

ODPOWIEDZ ]