- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: Morgause, jednak spotkać mnie można również i pod innymi nickami: Lenneth, Ennorath, czy też SunWei. Rzeczywiste imię zaś brzmi Kinga.
O SOBIE: Mam obecnie 16 lat i jestem "grudniowcem". Uczęszczam do szkoły średniej, a konkretniej do Technikum na ukierunkowaniu informatycznym. Dość niedawno dołączyłam do świeżo co utworzonej wytwórni gier "Echo Games", gdzie pełnię rolę Quest Designer'a, Story Writer'a oraz pomocy graficznej przy concept art'ach ^^
Ubóstwiam rysować smoki oraz ptactwo, a używam do tego PS'a cc.
ULUBIONA KSIĄŻKA: Bóg nigdy nie mruga, Jesteś cudem, Bóg zawsze znajdzie ci pracę, wszystkie autorstwa Reginy Brett.
ULUBIONY SERIAL: Gra o Tron! :devil:
ULUBIONY FILM: Kocham się w filmach z Leonardo DiCaprio, ulubieńcem zaś jest Wielki Gatsby, aczkolwiek moje serce podbiło również dzieło bez tegoż aktora, a mianowicie Nietykalni. Lubię także popatrzeć na Jak Wytresować Smoka.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Muzyka klasyczna. Ludovico Einaudi, Vivaldi, Bach <pupa>
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: Poniekąd na kodowaniu (aczkolwiek często sięgam po pomoce 'tutorialowe'), na grafice (zarówno animowanej jak i nie).
POMOGĘ Z: Grafiką! Rzecz jasna. Jestem w stanie również pomóc z treściami zarówno w J.polskim jak i angielskim.
- TROCHĘ O FORACH
FORA NA KTÓRYCH GRAŁAM: SwS, Caellum, HiddenLands, EndlessLands, Neanel. Jednakowoż egzystencja 4 ostatnich dobiegła końca.
AKTUALNIE GRAM NA: WildSkies.jun.pl
ULUBIONE WYGLĄDY:
- - żeńskie *i męskie.
Łatwiej byłoby mi powiedzieć czego nie lubię, aczkolwiek jest to kwestia głównie kaprysu. Jednego dnia jestem wręcz zauroczona jakąś postacią, drugiego patrząc na nią odczuwam odrazę