avocado
O mnie
Czasem tworzę avatary i gify, ale generalnie jestem leniwa buła. Lubię szukać różnych bzdur i ciekawostek, screenuję też memy, przez co mam bajzel na telefonie.
Moje RPGi
Nowy Orlean
medusa_gaze
5002181
O mnie
Czasem tworzę avatary i gify, ale generalnie jestem leniwa buła. Lubię szukać różnych bzdur i ciekawostek, screenuję też memy, przez co mam bajzel na telefonie.
Moje RPGi
Nowy Orlean
medusa_gaze
5002181
-
avocado
o jaciejacie <aaaa> <333 a na No kogo masz? czemu gramy na tym samym forum i nic o tym nie wiem? :c
-
avocado
w sumie nie pamiętam już, bo wpadłam kilka razy, byłam może tydzień, znikałam i znów wracałam, jakoś ciężko było się tam mi utrzymać. ale zawsze panów miałam, brodaczy, no i przez moment byłam bliźniakiem z wyglądem Kortajareny, ale nie pamiętam ani imion, ani nazwisk :wstyd:
-
krucza
to szkoda! Ja miałam Kazimierza Kruka, Sonję Kostasińską i Polę Jagodzińską (nie jestem pewna nazwiska, szczerze mówiąc).
O mnie
Moje RPGi
Nowy Orlean
medusa_gaze
5002181
-
avocado
nooo, kojarzę Kruka na pewno! muszę się dostać jakoś do starego laptopa, może mam tam wciąż zapisane rzeczy z warszawki
ok, będę musiała się w końcu zgłosić na jakąś fabułę do ciebie :/
ok, będę musiała się w końcu zgłosić na jakąś fabułę do ciebie :/