- TROSZECZKĘ O TOBIE
O SOBIE: Mam 21 lat, studiuję filologię angielską w Krakowie i jestem fanem Magdy Gessler lol. Na forach gram jakoś od gimnazjum, ale obecnie jestem po dosyć długiej przerwie w grze więc pewnie nikt mnie nie kojarzy. W wolnych chwilach jem w McDonaldzie, czytam książki i oglądam seriale. Mimo wszystko nie jestem gruby, potwierdzone info.
ULUBIONA KSIĄŻKA: banalnie powiem, że Hari Pota, ale oprócz tego to miałem fazę na Igrzyska Śmierci i Więźnia Labiryntu, czytuje Kinga i Greena.
ULUBIONY SERIAL: za dużo obejrzałem ale: Veronica Mars, How to get away with murder, Teen Wolf, Gossip Girl, Gra o Tron, Scream Queens, AHS, OTH, O.C, Gotowe na wszystko, Buffy, Supernatural i inne....
ULUBIONY FILM: chyba nie mam
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: wszystkiego posłucham ale głównie to Lana Del Rey, Marina and the Diamonds, Bastille, Imagine Dragons, Fall Out Boy, Years & Years, The Weeknd
- UMIEJĘTNOŚCI
POMOGĘ Z: z grafiką ewentualnie
- TROCHĘ O FORACH
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: glee pbf, jhs, j'adore, brookhaven, ues i nie pamiętam więcej, w sumie to wszędzie byłem ale rzadko zostawałem na dłużej
update: alaska, newyork
AKTUALNIE GRAM NA: czekam na alaske
ULUBIONE WYGLĄDY:
- - żeńskie: nie gram dziewczynami :)
- męskie: Nathaniel Buzolic, Jack Falahee, Dylan O'Brien, Diego Barrueco, Matt Bomer,