- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: Bell :cool:
O SOBIE: Jestem studentką, która powinna pisać pracę dyplomową, dlatego właśnie piszę to to :|. Gdzieś od 7-8 lat siedzę na forach (wcześniej był świat-magii i pisanie blogów), a od 6 mam własne. No i nim właśnie zajmuję się przez większość czasu w internetach.
ULUBIONA KSIĄŻKA: Harry Potter, Delirium, Trylogia Czarnego Maga, Pieśń Lodu i Ognia, Atramentowy Świat, Filary Ziemi, Igrzyska Śmierci, Cykl Stulecie (...) kocham czytać <3 a ostatnio zajarałam się powieściami historycznymi
ULUBIONY SERIAL: Białe kołnierzyki (już się skończył, ale wciąż pozostaje moim ulubionym!), Magia kłamstwa, Pamiętniki Wampirów, Skins i Plotkara - to już obejrzałam dawno temu, Community, Miasto kocic, Chorzy doktorzy, Wspaniałe stulecie (nie mogę znaleźć nigdzie odcinka 45! :CC)
ULUBIONY FILM: Zakochany bez pamięci, Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, Titanic, Imagine, Wielki Gatsby...
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: --
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: pomysłach, wykrywaniu niedociągnięć, znajdowaniu niemożliwego
POMOGĘ Z: jestem leniem :C
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: potterowe, zdarza mi się czasem zagościć na jakichś fantasy czy wampirach, ale zdecydowanie rzadziej
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: większość potterowskich które istniały; czasem trwałam na nich aż do końca (chociaż chyba nigdy nie było to więcej niż 2 miesiące?) a inne mi się nudziły; takie życie :c
Z tych co padły ostatnio, był np List z Hogwartu.
AKTUALNIE GRAM NA: CZARODZIEJE na zawsze <3