maxim
hehehe ^^ ZJAWISKOWA, PROSTO Z MOJEGO SNU, TAKA ŚLICZNA, ŻE AŻ BRAKUJE TCHUUUU :oops:LITTLE LAMB pisze:DZIĘKUJĘ CI ZA TO PO DZIEŃ DZISIEJSZY <33może to być również tandetne disco polo!
WOLISZ ALICJE :/ :/ :/CICHOCIEMNA pisze:hej mała, kiedy idziemy się rzucić w wir hide'ów? ok, już idę :cool:
-
CICHOCIEMNA
OCH, KATARZYNA, NIE DRAMATYZUJ, PRZECIEŻ WIESZ, ŻE JEŚLI CHODZI O WPUPNY SEKS JESTEM CI WIERNAWOLISZ ALICJE :/ :/ :/
-
małpa
nienawidzę, gdy ktoś gwałci zasady ortografii i nie zna pojęcia "interpunkcji"
Za każdym razem jak dawałam kp do sprawdzenia to się modliłam "tylko nie Kacha" ;/
ahahahahaha ;( no wieeeem, chyba każdy się o to modli, ale czasami mam "lepszy" dzień i tak strasznie się nie czepiam :/arktyczna małpa pisze:nienawidzę, gdy ktoś gwałci zasady ortografii i nie zna pojęcia "interpunkcji"
Za każdym razem jak dawałam kp do sprawdzenia to się modliłam "tylko nie Kacha" ;/
[*]seevis pisze:theo :/
[ Prezentacja ]
Tak, znicze dawaj, najlepiej : /////
Ale nigdy nie widziałam Cię z innym, męskim wyglądem niż Gillies.

-
małpa
Jak raz mi sprawdziłaś kp bez czepiania się (od razu akcept) to prawie padłam na zawał, ale później mi się przypomniało, że zanim dodałam KP to seevis mi sprawdziła wszystkie znaki interpunkcyjne. Zobacz co dla Ciebie robiłam. Taki szacun wzbudzasz!
jak myślisz "kacha", to widzisz daniela? ;( fajnieseevis pisze:Tak, znicze dawaj, najlepiej : /////

hahahahaha, Roksi <3 <3 SZKOŁA ŻYCIARoxy pisze:maksiurek mnie nauczyła czegoś przydatnegona pewno, naprawdę
Siurek <3
ja myślę, że to wtedy paula mi napisała "weź się nie czepiaj, zaakceptuj" :/arktyczna małpa pisze:Jak raz mi sprawdziłaś kp bez czepiania się (od razu akcept) to prawie padłam na zawał, ale później mi się przypomniało, że zanim dodałam KP to seevis mi sprawdziła wszystkie znaki interpunkcyjne. Zobacz co dla Ciebie robiłam. Taki szacun wzbudzasz!
-
Roxy
ej właśnie a gdzie mała mi wredota? co ona sobie kuwa myśli że jej tutaj nie ma?
i nie szkoła życia, tylko siurkowa szkoła
i nie szkoła życia, tylko siurkowa szkoła