Yenna

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
O mnie
w wolnym czasie obserwujemy z Cycem dramy pbf, a w zajętym ciężko pracujemy nad planem zdobycia świata

#466 14 mar 2015, 13:54

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Yenna, ale chyba zdecydowanie wolę jak ktoś mówi mi po imieniu czyli Ola.
O SOBIE: po prostu ja!
ULUBIONA KSIĄŻKA: Ojejej... "Psychiatra Boga" było spoko, ale to nie jest moja ulubiona książka. Właściwie nie wiem mam ulubionej książki. Cenię sobie serię Michaela Granta "Gone", tak samo jak Rowling "Harry Potter". Z książek Nicholasa Sparksa posiadam "I wciąż ją kocham", a ze szkolnych miło wspominam "Dżumę" Alberta Camusa i "Solaris" Stanisława Lema. Właściwie wiele książek czytałam, przebiłam się przez tyle stron, że to po prostu już historia.
ULUBIONY SERIAL: Wydaje mi się że "Skins" jak i "My mad fat diary".
ULUBIONY FILM: Ostatnio "Love, Rosie" ale też z takich poważniejszych podobała mi się polska "Róża" jak i "Sala samobójców". Myślę, że tych filmów też jest sporo i nie potrafię jednoznacznie podać odpowiedzi.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: I tu tak samo... Słucham naprawdę różnej muzyki, zdecydowanie jednak nie podobają mi się ciężkie brzmienia, bo bardziej trafia do mnie muzyka która wyraża coś poza wielkim hałasem. Oczywiście nie obrażam fanów ciężkich brzmień, metalu czy coś. To moja subiektywna opinia.

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: trochę ps, trochę css, trochę html
POMOGĘ Z: Avkami, podpisami, jakimiś rzeczami na forum, podstawami forumpolish i wxv?

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Kiedyś głównie fantastyczne HP i te z mocami... W sumie nadal byłabym na nie chętna, ale nic mnie w tej chwili nie kupiło na tyle, abym tam dołączyła. Z sl'ami natomiast zawsze mam ten problem, że trudno mi się wbić... Dlatego zawsze jestem na tyle otwarta, aby z każdym zagadać.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Czarodzieje, White Oak, nadzielni, Warszawa, panem, talented
AKTUALNIE GRAM NA:philly i Warszawce
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: Kerti Pahk, Phoebe Tonkin, Scarlett Simoneit, Kristina Bazan, Margot Robbie, Amanda Hendrick, Cora Keegan, Julia Kuczyńska i tysiące innych mordek
    - męskie: Pleskuny, Stymesty itp. itd.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2016, 0:44 przez Yenna, łącznie zmieniany 2 razy.

#468 14 mar 2015, 13:57

cześć najmilszy autorze świata <33
I just wanna love you, I just wanna hold you close
What you&#8217;re doing here is murder, when you whip your body slow

Awatar użytkownika
O mnie
w wolnym czasie obserwujemy z Cycem dramy pbf, a w zajętym ciężko pracujemy nad planem zdobycia świata

#478 14 mar 2015, 14:40

ahaahah, najmilszy? Hej :hug3:

#847 14 mar 2015, 23:32

Bardzo fajna sprawa, że do nas dołączyłaś! :D

Awatar użytkownika
O mnie

#910 15 mar 2015, 0:38

Już tak nie słodź :cool:
Poza tym taka persona jak ja musi być we wszystkich mediach, wiesz trzeba promować swoje dzieci itp. <33

Awatar użytkownika
O mnie
a dajcie spokój, kto to widział takie ograniczenia na edenie
Podziękował(a): 9 razy | Pomógł(a) : 74 razy

nata#9784
 9712089

#913 15 mar 2015, 0:39

chciałam napisać coś miłego, ale że mnie hejtujesz dzisiaj (pewnie za brokuła), to jednak nie :/

Awatar użytkownika
O mnie

#969 15 mar 2015, 12:08

Halohalo, napisz coś miłego. Budujmy mój wizerunek miłego człowieka. :(

Awatar użytkownika
O mnie

#1210 15 mar 2015, 18:35

Oj maleństwo, ja nadal czekam aż zaczniesz nam wątek :hug3:

#1223 15 mar 2015, 18:40

cześć, Ooooola! :pedo:
przyszłam się przywitać, żeby nie było, że jestem niewychowana.

Awatar użytkownika
O mnie

#1652 16 mar 2015, 17:25

Cześć Asia! :hug3:

Zdecydowanie teraz już nikt nie powinien Cię posądzić o brak wychowania... Chyba że zacznę prać brudy publicznie hahahaah. :cool:

Awatar użytkownika
O mnie
tworzę avatary i znowu dałam się wkręcić w forko
Moje RPGi
zarządzam bazarem z avatarami i sieję rozpustę na teksasie
Podziękował(a): 6 razy | Pomógł(a) : 59 razy

#1915 18 mar 2015, 0:28

Ukrywanie treści: włączone
Aby zobaczyć ukrytą treść, musisz odpisać w tym temacie.
Uroczyście przysięgam, iż knuję coś niedobrego.

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie

#2186 19 mar 2015, 22:19

No też Cię kocham mała 8) :hug3:

Awatar użytkownika
O mnie
Moje RPGi

#2188 19 mar 2015, 22:22

Mogę wrzucać gify hard? <sex2>

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
O mnie

#2197 20 mar 2015, 0:14

Możesz :roll: :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
O mnie
Moje RPGi

#2198 20 mar 2015, 0:22

Dzięki. Specjalne jury daje Ci same 10-tki!

Ukrywanie treści: włączone
Aby zobaczyć ukrytą treść, musisz odpisać w tym temacie.

Obrazek

Obrazek