- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: Yenna, ale chyba zdecydowanie wolę jak ktoś mówi mi po imieniu czyli Ola.
O SOBIE: po prostu ja!
ULUBIONA KSIĄŻKA: Ojejej... "Psychiatra Boga" było spoko, ale to nie jest moja ulubiona książka. Właściwie nie wiem mam ulubionej książki. Cenię sobie serię Michaela Granta "Gone", tak samo jak Rowling "Harry Potter". Z książek Nicholasa Sparksa posiadam "I wciąż ją kocham", a ze szkolnych miło wspominam "Dżumę" Alberta Camusa i "Solaris" Stanisława Lema. Właściwie wiele książek czytałam, przebiłam się przez tyle stron, że to po prostu już historia.
ULUBIONY SERIAL: Wydaje mi się że "Skins" jak i "My mad fat diary".
ULUBIONY FILM: Ostatnio "Love, Rosie" ale też z takich poważniejszych podobała mi się polska "Róża" jak i "Sala samobójców". Myślę, że tych filmów też jest sporo i nie potrafię jednoznacznie podać odpowiedzi.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: I tu tak samo... Słucham naprawdę różnej muzyki, zdecydowanie jednak nie podobają mi się ciężkie brzmienia, bo bardziej trafia do mnie muzyka która wyraża coś poza wielkim hałasem. Oczywiście nie obrażam fanów ciężkich brzmień, metalu czy coś. To moja subiektywna opinia.
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: trochę ps, trochę css, trochę html
POMOGĘ Z: Avkami, podpisami, jakimiś rzeczami na forum, podstawami forumpolish i wxv?
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Kiedyś głównie fantastyczne HP i te z mocami... W sumie nadal byłabym na nie chętna, ale nic mnie w tej chwili nie kupiło na tyle, abym tam dołączyła. Z sl'ami natomiast zawsze mam ten problem, że trudno mi się wbić... Dlatego zawsze jestem na tyle otwarta, aby z każdym zagadać.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Czarodzieje, White Oak, nadzielni, Warszawa, panem, talented
AKTUALNIE GRAM NA:philly i Warszawce
ULUBIONE WYGLĄDY:
- - żeńskie: Kerti Pahk, Phoebe Tonkin, Scarlett Simoneit, Kristina Bazan, Margot Robbie, Amanda Hendrick, Cora Keegan, Julia Kuczyńska i tysiące innych mordek
- męskie: Pleskuny, Stymesty itp. itd.