wesolydzik

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika

#11231 20 sie 2015, 13:04

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: podwarszawskim dzikiem
O SOBIE: nie umiem pisać o sobie, duh. ale no; wiecie już, że nie jestem warszawiakiem z krwi i kości ;( nic ciekawego w życiu nie robię - studiuję sobie, pracuję, eh. No nie wiem; lubię: deszcz, musicale, telezakupy, stare kreskówki z cartoon network, szwedzki humor, japońskie słodycze, festiwale muzyczne, koszule w kartkę i wiele innych rzeczy, o których zapominam :/
ULUBIONA KSIĄŻKA: saga Zwiadowców Johna Falnagana i Dzienniki Gwiazdowe Stanisława Lema
ULUBIONY SERIAL: z serialami mam tak, że zacznę pierdyliard a nie skończę żadnego, bo: a) nudzą mnie; b) nie mam czasu; c) bo zaraz zaczynam inny, także no; serialoholik za pięć złotych :/ ale jakieś ulubione mam, a są to: American Horror Story, Doctor Who, Sherlock, Orphan Black, Parks and Recreation, The Big Bang Theory, Black Mirror, Galavant i uwaga: Policjanci z Miami :-?
ULUBIONY FILM: takich rzeczy dowiecie się na moim filmwebie, hehe
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: nie ograniczam się, ale na mojego lasta też mogę zaprosić

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: niczym :cry:
POMOGĘ Z: jak mi się chce, to mogę zarzucić jakimiś avkami, gifami; nawet własnego tumblr'a założyłam, ale ostatnio jakoś mało aktywna jestem

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: kiedyś były to potterowskie, bo głównie na nich zaczynałam, ale obecnie skaczę sobie po sl'ach
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: CZARODZIEJE - kocham to forum maks, ale jakoś nie umiem do niego powrócić ;( RIDDIKULUS też bardzo kochałam, ale umarło! było jeszcze: art academy, double decker, jadore, jakieś forum o hawajach, warszawa (tylko ta stara), tehs, neighbours, fake life, nie pamiętam już, jakieś inne pewnie był + było kiedyś takie zaje forum o warszawie, gdzie były same nicki, ale nie pamiętam jak się to forum nazywało :/ aaa, no i miałam tam jakaś laskę z valentine fillol-cordier na avie i typka z yurim pleskunem, heheh. podsumowując - dużo tego było!
AKTUALNIE GRAM NA: White Oak (Hephzibah Rascal, Nannie Winfrey, Mia Archer, Padraic Higgins)
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: Rooney Mara, Hannah Murray, Taissa Farmiga, Karen Gillan, Jenna Coleman, Imogen Poots, Cory Kennedy, Jenn Lawrence, Hayley Williams, Ellen Page, Freja Beha Erichsen, Valentine Fillol-Cordier
    - męskie: Domnhall Gleeson, Seth Rogen, Matthew Gray Gubbler, Ben Whishaw, James Franco, Harry Lloyd, Ryan Gosling, Andrew Vanwyngarden, Joaquin Phoenix, Lee Pace, Matt Hitt, David Tennant, Matt Smith
Ostatnio zmieniony 19 sty 2018, 13:15 przez wesolydzik, łącznie zmieniany 10 razy.

Awatar użytkownika
O mnie
w wolnym czasie obserwujemy z Cycem dramy pbf, a w zajętym ciężko pracujemy nad planem zdobycia świata

#11232 20 sie 2015, 13:26

CZEŚĆ LENIU :cool:

Awatar użytkownika

#11233 20 sie 2015, 13:35

OOOO, SIEMA LAJLA :cool: #czarostajlnazawsze
  • Obrazek
    Oh, I fear that no love will ever be like this again
    Cuz your love kept me alive and it made me insane

Awatar użytkownika
O mnie
w wolnym czasie obserwujemy z Cycem dramy pbf, a w zajętym ciężko pracujemy nad planem zdobycia świata

#11250 20 sie 2015, 22:50

już dawno nikt do mnie nie mówił lajla ;c #wspomnieniaczaro <alko>

Awatar użytkownika

#11265 21 sie 2015, 13:47

dla mnie zawsze będziesz lajlą z maffaszyn na avie ^^
  • Obrazek
    Oh, I fear that no love will ever be like this again
    Cuz your love kept me alive and it made me insane

ODPOWIEDZ ]