- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: no Asią, ale Aś się przyjęło
O SOBIE: Typowy human, który skończy za kasą w Macu, chociaż byłam w klasie o profilu biol-chem-fiz i w sumie całkiem mi się podobało! Raczej nie mam życia poza internetami, chociaż i tak jest ze mną lepiej, niż rok temu, kiedy to odpisywałam w dziesięć minut i siedziałam na forum do godziny czwartej, nawet jeżeli miałam na siódmą trzydzieści do szkoły. Gram odkąd pamiętam, zaczęło się od grania na forach zwierzęcych. Wilki, lwy, konie, te klimaty, posty na jedno zdanie, śmieszna sprawa!
Interesowałam się chyba w swoim życiu naprawdę wszystkim, czym się dało; tańczyłam, pisałam opowiadania, trenowałam sztuki walki przez trzy lata i do teraz umiem kogoś znokautować, więc na coś się przydało! ^^, świrowałam z kynologią, grałam na gitarze, chciałam zacząć też na pianinie, ale jakoś nigdy nie wyszło, przez pewien okres czasu miałam świra na punkcie psychologii, historia też mnie kręci, szczególnie ta Anglii (Tudorowie <33), chciałam rysować, ale niestety nawet prosta kreska mi nie wychodzi, nie wiem czy nałogowe oglądanie seriali i reblogowanie obrazków na Tumblrze zalicza się do zainteresowań, no i jeżdżę konno od siódmego roku życia.
Podobno jestem złośliwa, sarkastyczna, hejtuję wszystko co się rusza, wiecznie narzekam i nic mi nie pasuje, wyglądam jakbym chciała kogoś zamordować dwadzieścia cztery godziny na dobę, nie ma żadnych wyjątków, ale chyba nie jest ze mną aż tak źle, skoro znalazło się parę osób, które ze mną wytrzymują! Bardzo łatwo daje się ponieść emocjom, nienawidzę dwulicowości, braku tolerancji, wymądrzania się. Oprócz tego leniwa ze mnie buła, której do szczęścia potrzebny jest tylko dostęp do internetu, ciepło, jedzenie i przyjaciele niedaleko.
ULUBIONA KSIĄŻKA: wszystkie Harrego Pottera, Księżniczkę z Lodu lubię, Philippa Gregory to moja królowa, więc prawie każda jej autorstwa, Złodziejka Książek mi się podobała, do Małego Księcia wracam bardzo często, no i trochę gimbusiarsko, ale Greena też lubię, no. ALE, przeczytałam coś więcej niż Gwiazd Naszych Wina i z niecierpliwością czekam na Papierowe Miasta!
ULUBIONY SERIAL: wszystkie, które wyprodukowali :/ Teen Wolf, Chicago PD i Med, Quantico, Criminal Minds, Kości, American Horror Story, Pamiętniki Carrie, Misfits, My Mad Fat Diary, Finding Carter, Pamiętniki Wampirów, Faking It - z tymi jestem na bieżąco, Pretty Little Lies swego czasu oglądałam, Plotkarę też, w Grze o Tron zatrzymałam się w połowie 2 sezonu. Suits, Mr. Robot, Seks w wielkim mieście.
ULUBIONY FILM: Igrzyska śmierci, Now is good, Przerwana lekcja muzyki, Zakochana złośnica, poradnik pozytywnego myślenia, Love, Rosie, sama nie wiem, za dużo ich
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Nie ograniczam się i słucham wszystkiego, poważnie! Ale na honorowe miejsce w moim serduszku zasłużyli: Kuban, Quebonafide, Jason Walker, Front Porch Step, Lana del Rey, Wiz Khalifa, A$AP, Arctic Monkeys, Nickelback, no i znam chyba wszystkie piosenki One Direction na pamięć.
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: niczym :(
POMOGĘ Z: z niczym :/
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: SLe, zdecydowanie! Najlepiej takie z liceum w tle, albo zwykłym miastem, w których przeważają młode postacie, chociaż ostatnio się przemogłam i tymi starszymi też całkiem dobrze mi się gra. Na Potterowskich kiedyś można było mnie spotkać, teraz raczej się na nich nie pojawiam. Uciekam często, przyznaję, bo forum musi mieć to coś, żebym została na dłużej.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: dużo ich było i pewnie połowy nie wymienię, no ale bristol 1 i 2 odsłona, teenage-runaway, wola, na dzielni, generalnie kiedyś grywałam głównie na polskich, gdzie przeważały mało znane wyglądy, ale nie pamiętam już nazw, a jeśli ktoś kojarzy Cichego/ewentualnie Ostrego, najczęściej Kubę, to pewnie to byłam ja!, young-volcanoes, ucla, wilmington, wo, chicago, new york
AKTUALNIE GRAM NA: nigdzie, bo mam przerwę
ULUBIONE WYGLĄDY:
- - żeńskie: holland roden, sophia bush, emily rudd, emma watson, emma roberts, jen lawrence, shelley henning, bethany mota, dianna agron, taissa farmiga, ariana grande, adelaide kane, phoebe tonkin
- męskie: dylan o'brien, tyler posey, tyler hoechlin, colton haynes, francisco lachowski, ash stymest, robert sheehan, jack o'connell, harry styles, luke & jai brooks, andrew garfield, adam brody, yuri pleskun, jacob & jeremy young, evan peters, austin butler, jesse lee soffer, dave franco, jack falahee