devon

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika
O mnie
I’m a wanted man I got blood on my hands Do you understand? I’m a wanted man.

#2344 22 mar 2015, 23:26

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Łukasz, Walend, Devon
O SOBIE: Jeden z najstarszych zapewne, jak nie najstarszy forumowicz. Gram od jakiegoś czasu (dłuższego czasu), chociaż ostatnio z tym różnie. Praca na miejscu i za granicą nie zawsze na to pozwalają. Oprócz pisania 90% mojego czasu zajmuje motoryzacja, boks i .. i wszystko inne!
ULUBIONA KSIĄŻKA: dawno żadnej nie przeczytałem, więc trudno mi stwierdzić, którą lubię najbardziej
ULUBIONY SERIAL: Przyjaciele, CSI, Marvel's, Gra o Tron, The Walking Dead, Criminal Minds, Gotham, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother
ULUBIONY FILM: Dark Knight <3!
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: rock

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: motoryzacji ;d
POMOGĘ Z: jestem doskonały w planowaniu katastrof

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW:
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: było ich tak wiele, że nie sposób wszystkie spisać
AKTUALNIE GRAM NA: -
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: MEGAN FOX, SOPHIA BUSH, BLAKE LIVELY, BAR REFAELI, AMBER HEARD, SCARLETT JOHANSSON, ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY, KATIE CASSIDY, DOUTZEN KROES, CAMILLA BELLE, ADRIANA LIMA, MELANIE IGLESIAS, NATALIE DORMER, ODETTE YUSTMAN, CHERYL COLE
    - męskie: CHRIS EVANS,SHANE WEST, JASON MOMOA, CHRIS HEMSWORTH, STEPHEN AMELL, COLTON HAYNES, MICHAEL FASSBENDER, JASON STATHAM

Awatar użytkownika
O mnie
na forach cos okolo 15 lat, albo moze nawet wiecej, jak mnie najdzie ochota to robie avatary
Moje RPGi
-
Pomógł(a) : 1 raz

natalia#3319
 5712974

#2345 22 mar 2015, 23:27

no cześć <love>
więcej avatarów i gifów tutaj

Awatar użytkownika
O mnie
I’m a wanted man I got blood on my hands Do you understand? I’m a wanted man.

#2346 22 mar 2015, 23:28

cze, mała. :cool:

Awatar użytkownika
O mnie
na forach cos okolo 15 lat, albo moze nawet wiecej, jak mnie najdzie ochota to robie avatary
Moje RPGi
-
Pomógł(a) : 1 raz

natalia#3319
 5712974

#2347 22 mar 2015, 23:32

jaka tam mała :hihi:
chociaż ostatnio z tym różnie
a to niech się w końcu zmieni </3
więcej avatarów i gifów tutaj

#17371 11 lut 2016, 1:00

Ej, ej, czy to nie RUDY FREY?