atlas
O mnie
24 lata, goofy, depressed, queer i robię avatary czasami.
Moje RPGi
nie ma gdzie :(
[ Prezentacja ]

yenna, lingwistykę, angielski + arabski :shoot:
!مرحبا
rumple, CZEKAM
!مرحبا
rumple, CZEKAM

O mnie
Moje RPGi
[ Prezentacja ]

American Horror Story, polecam maks :3
Z seriali? Owszem, poza nowym sezonem Teen Wolf z wszystkim jestem na bieżąco (albo skończyłem, bo mi zdjęli z anteny ;/).
W ogóle to masz maks propsy za twenty one pilots <3
Z seriali? Owszem, poza nowym sezonem Teen Wolf z wszystkim jestem na bieżąco (albo skończyłem, bo mi zdjęli z anteny ;/).
W ogóle to masz maks propsy za twenty one pilots <3

[ Prezentacja ]

Czy widzę kogoś, kto kojarzy, ba, propsuje Twenty One Pilos? Serio? Już Cię uwielbiam.

O mnie
Moje RPGi
[ Prezentacja ]

NO BA
Według last.fm to najczęściej słuchany przeze mnie zespół 2015 roku! Uwielbiam teksty, muzykę, Tylera, Josha, teledyski. No po prostu wszystko jest tak, jak być powinno *,*
Według last.fm to najczęściej słuchany przeze mnie zespół 2015 roku! Uwielbiam teksty, muzykę, Tylera, Josha, teledyski. No po prostu wszystko jest tak, jak być powinno *,*

[ Prezentacja ]

Tak, tak, tak! Dobrze wiedzieć, że jest ktoś, kto docenia ten zespół w równym stopniu co Ty. A tak z ciekawości zapytam, czy wybierasz się na jakiś koncert? <3

O mnie
Moje RPGi
[ Prezentacja ]

Jak przyjadą do nas, to rozważę taką możliwość, ale ja to ogólnie nie cierpię koncertów XD Tonięcie w tłumie to dla mnie koszmar, ale z drugiej strony usłyszeć ich na żywo :faint2:
Jak żyć?! XD
Jak żyć?! XD

[ Prezentacja ]

Wow, takiej odpowiedzi bym się nie spodziewała.
Z jakiejś przyczyny ja takie tonięcie w tłumie uwielbiam (mimo bardzo niewielkiego wzrostu...). Swoją drogą to strasznie szkoda, że nie przyjechali do Polski w związku z Emotional Roadshow. :C
No nic, mam nadzieję, że przekonasz się do koncertów i będziesz mieć szansę zobaczyć ich na żywo. :cool:

No nic, mam nadzieję, że przekonasz się do koncertów i będziesz mieć szansę zobaczyć ich na żywo. :cool:

-
Malina
Ooo TOP <3
Ejj Żuczku jak będzie koncert to wybierzemy się we 3 <3 ( bo w sumie tak jak Atlas nie lubie tego tłumu)
Ejj Żuczku jak będzie koncert to wybierzemy się we 3 <3 ( bo w sumie tak jak Atlas nie lubie tego tłumu)
O mnie
Moje RPGi
[ Prezentacja ]

o, ja bardzo chętnie! przynajmniej będę czuć wsparcie <alko>