- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: Kaczka, dzień dobry.
O SOBIE: Trochę nerd, trochę geek, trochę a(r/u)tysta. Udaję, że grając w grupie teatralnej mogę nazywać się aktorką. Jakoś w 2008/9 zaczęłam moją przygodę z PBF-ami na portalu poszkole.pl, więc za niedługo stuknie mi dziesięciolecie
 Od niespełna sześciu lat gram larpy, czasami turlam kostkami przy RPG.
  Od niespełna sześciu lat gram larpy, czasami turlam kostkami przy RPG.ULUBIONA KSIĄŻKA: Cokolwiek by nie mówić o Orsonie Cardzie, strasznie lubię jego książki, chyba najbardziej Sagę Cienia.
ULUBIONY SERIAL: Legion <3 W top 3 moich ulubionych wylądują jeszcze The Expanse i Westworld. Oprócz tego oglądam całkiem sporo seriali, może nie aż tak wymagających jak te trzy, ale chyba całkiem niezłych
 Tu można mnie stalkować/
 Tu można mnie stalkować/ULUBIONY FILM: Raczej nie jestem człowiekiem filmów, wolę zaangażować się w jakąś wieloletnią historię albo wziąć w jakimś udział podczas larpa
 Jeśli mam wybierać, to chyba Mr. Nobody zrobił na mnie największe wrażenie, oprócz tego śledzę na bieżąco MCU (pewnie przez to, że to jeden wielki serial
 Jeśli mam wybierać, to chyba Mr. Nobody zrobił na mnie największe wrażenie, oprócz tego śledzę na bieżąco MCU (pewnie przez to, że to jeden wielki serial  )
 )ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Od Sasa do Lasa

- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: Niczym
 Okay, może jakieś podstawy CSS :mrgreen:
 Okay, może jakieś podstawy CSS :mrgreen:POMOGĘ Z: Znajdowaniem dziury w całym?
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW:
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Mutanci, Faction Before Blood, A zombie is coming, The Leftoves, Gone, Aspen, Talented, Save me, Camp Half Blood, Camp of Shadows, Raashtram, The 100 i jeszcze sporo mniejszych forek.
AKTUALNIE GRAM NA: The Gifted
ULUBIONE WYGLĄDY: Zwykle dobieram różne wyglądy.