TROSZECZKĘ O MNIE
JESTEM: Anna. Tylko i aż tyle. O SOBIE: Gracz for z ośmioletnim stażem na karku. Dzisiaj studentka socjologii drugiego roku, introwertyk lgnący do ekstrawerytków, pasjonatka książek, wielbicielka Evy Green, a przede wszystkim osoba mająca oczy dookoła głowy i twardo stąpająca po ziemi (czasem udaje mi się to nieco gorzej niż zakładam na początku). Stawiam pierwsze kroki w łucznictwie sportowym w ukochanym Poznaniu, które okazało się być miastem w sam raz dla mnie.
ULUBIONA KSIĄŻKA: ''Drżenie'' Maggie Stiefvater, ''Dwór Cierni i Róż'' Sarah J. Maas, ''Dzika droga' Cheryl Strayed, ''Marzyciel'' Laini Taylor, ''Bracia Karamazow'' Fiodor Dostojewski, ''Mistrz i Małgorzata'' Michaił Bułhakow, ''Cień i kość'' Leigh Bardugo
ULUBIONY SERIAL: Ostatnio namiętnie nadrabiam ''Lucyfera'', ale w moim serduszku niewzruszalne miejsce ma ''Penny Dreadful' i ''GOT''. Nie wolno mi zapomnieć o ''Mrs. America''. Od czasu do czasu kołacze mi się tytuł ''It's Okey to Not Be Okay'' oraz ''The Crown''.
ULUBIONY FILM: Zdecydowanie wszystkie części ''Władcy Pierścieni'' w wersji reżyserskiej. Jako guilty pleasure traktuję ''300: Początek Imperium''.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Zdecydowanie nie posiadam - skaczę po muzyce klasycznej, indie rock, popie, kpopie i niemieckim rapie.
UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: tworzeniu avatarów, czepianiu się, drążeniu problemów.POMOGĘ Z: avatarami.
TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Ciężko powiedzieć. FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Orchard Stable (Anne Howard, Dark Tirith, Hekate), Wild Neigh, Saffrin (Nyks), Darkest Night (Anna Iwanow, Maya Reyes), Nowy Orlean (Katherine X, Michael Meyer), Safe Heaven, Tinseltown, NY, Toronto (Michelle Ramsey), Los Angeles (Katherine Eisner, Michelle Turney), Shadows of York (Anastazja Nitsche, Byakko), Valar Morghulis (Baela Targaryen), Uczta dla Wron (Saoirse Botley, Leonette Tarly), Morsmorde (Freya Prince), Magiczna Rosja (Irina Bukharina, Sava Dolohov). Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie bardzo żałuję.
AKTUALNIE GRAM NA: nerwach. Odkryłam, że jednak nie jestem muzycznym beztalenciem.
ULUBIONE WYGLĄDY:
- żeńskie: Eva Green, Cate Blanchett, Zhenya Katava, Gal Gadot, Natalie Dormer, Sarah Gadon, Nina Dobrev
- męskie: David Gandy, Michiel van Wyngaarden, Alex Gavrilovic, Lee Jong Suk