- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: Lert. Hejka! Ale chyba niektórzy już to wiedzą.
O SOBIE: Tak naprawdę cóż mam wiele opowiadać? Jestem artystę, który lubi kolor zielony. Bezkonfliktowa, chyba że ktoś nadepnie na odcisk. Chociaż zazwyczaj wtedy zrobię chwilkę przerwy, ponarzekam u znajomych i spokojniejsza wrócę do rozmowy. Można do mnie na PW śmiało pisać czy to z jakimiś interesami, problemami, wytykaniem błędów czy na zwykłą pogawędkę.
ULUBIONA KSIĄŻKA: Pratchett. W sumie wszystko od niego.
ULUBIONY SERIAL: Gravity Falls. W sumie to nie oglądam wielu filmów.
ULUBIONY FILM: Trudny wybór. Z nieco nowszych to na pewno Dog Purpose czy Song of the Sea. Ale ze starszych to Stalowy Gigant i Droga do El Dorado ma miejsce w moim serduszku.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: chyba najbardziej aktualnie lubię słuchać polskiego folku. Ale tak naprawdę to się zmienia w zależności od nastroju. Nie przepadam za dubstepem, electro czy rapami, ale jak coś mi w ucho wpadnie to posłucham.
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: PhotoShop i jego podobne. Troszkę ogarniam programy do rysowania. InDesign czy Illustrator z lekka też.
POMOGĘ Z: W porywach mogę z grafiką. Doradzić coś w kwestii rozwiązań fabularnych także mogę się porwać.
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Fantasy, bez dwóch zdań.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Aktualnie chyba najistotniejsza może być Phantasmagoria, gdzie grałem Monsterem.
AKTUALNIE GRAM NA: Innoświat, Keeper.
ULUBIONE WYGLĄDY: Głównie moich OC, które sam rysuję, choć nie publikuję.