Letha

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]
Awatar użytkownika

#38690 03 mar 2018, 16:41

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Arletta, Ala, Letta
O SOBIE: Nie lubię pisać o sobie, ale jak już trzeba to hmm... od dłuższego czasu tkwię już w świecie pbf-ów. Będzie chyba 5 lub 6 lat, zatem zdążyłam przewinąć się tu i tam. Strasznie lubię pisać, dlatego w niedalekiej przyszłości wybieram się na dziennikarstwo, o ile się uda. Jak nie to zostaje pedagogika, bo i praca z dziećmi odpowiada. Co jeszcze, jestem cierpliwa, tolerancyjna i nienawidzę, gdy ktoś się kłóci o byle co, bo mu się nudzi. Kiedyś pisałam w osiedlowej gazetce, długo tańczyłam hip hop oraz udzielałam się w wolontariacie. Ciągle lubiłam być w ruchu, aż nie zaczęłam pisać na forkach i rozleniwiłam się przez to bardziej.
ULUBIONA KSIĄŻKA: "Confess", "Ugly Love", "Zbrodnia i kara"
ULUBIONY SERIAL: Za dużo ich :/ Ale podam kilka - Supergirl, Scream, Grey's Anatomy, Midnight Texas, Skazany na śmierć, Riverdale, Trzynaście powodów, The Royals, Chicago PD
ULUBIONY FILM: "Pokój" i "Cudowne dziecko"
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: W sumie to słucham wszystkiego, co tylko wpada w ucho.

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: gimpie, kodami nie bawiłam się dawno, ale coś tam umiem i umiem korzystać z photoshop'a
POMOGĘ Z: Avkami, szukaniem wizerunku

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Fantasy i SL
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Chicago, Vancouver, WO, NY, sporo o Mystic Falls, Flaunters, PLL, Philly, Under Control, Shelter-deck, Dublin
AKTUALNIE GRAM NA: Nyc
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: Nie gram nimi to ciężko powiedzieć
    - męskie: Chris Wood <3, Tom Austen, Nathaniel Buzolic, Alex Cannon, Daniel Sharman, Dylan O'Brien

Awatar użytkownika
O mnie
Trochę piszę, trochę czytam.
Moje RPGi
Alaska

#38696 03 mar 2018, 17:58

:miłośćnasiłę: :miłośćnasiłę: :miłośćnasiłę:

Awatar użytkownika

#38698 03 mar 2018, 18:42

^^ No hej ! :lowki: :lowki: :lowki: :lowki:

ODPOWIEDZ ]