Luśka

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
Awatar użytkownika
Moje RPGi
gdzieś tam jestem

#34166 27 paź 2017, 15:33

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Luśka, po prostu. Ewentualnie Olka, ale serio, nie lubię tego imienia.
O SOBIE: Teraz czuję się jak w nowej klasie kiedy trzeba się przedstawić i powiedzieć coś o sobie, a ja nie wiem co powiedzieć. No ale dobra, zaczynamy. Na forach jestem nowa, ale wcześniej grałam na blogach grupowych przez siedem lat. Studiuję edytorstwo, trzeci rok już. Bywam zapominalskim leniuszkiem, ale ogólnie jestem miła i sympatyczna, unikam kłótni, chętnie pomagam ludziom. W wolnych chwilach bawię się HTMLem i CSSem, ale dopiero zaczynam, więc raczej nie mam się czym pochwalić, no i oczywiście siedzę na forach i dobrze się bawię.
ULUBIONA KSIĄŻKA: Harry Potter, Saga o Ludziach Lodu, Trylogia Czarnego Maga, Trylogia Czarnych Kamieni, Prawo Milenium, Władca Pierścieni i wiele innych, o których pewnie nie pamiętam.
ULUBIONY SERIAL: Gwiezdne Wrota, Supernatural, Gra o Tron, Suits, Breaking Bad.
ULUBIONY FILM: Wszystkie filmy Marvela, trylogia Mrocznego Rycerza, Pamiętnik, Pokuta, Prestiż i też wiele innych, których teraz nie pamiętam.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: rock alternatywny, indie rock, rock, czasem, muzyka filmowa, trochę trap i dubstep.

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: Na wszystkim po trochu, ale...
POMOGĘ Z: ... za mało, aby komuś pomagać.

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: SL, fantasy
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: brak
AKTUALNIE GRAM NA: NYC, Denver, niedługo San Jose
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: Jessica Clements, Chandler Bailey, Emeraude Toubia, Suki Waterhouse, Ana de Armas, Kassi Smith, Naomi Scott, Taylor Marie Hill, Lily James.
    - męskie: Jensen Ackles, Jake Gyllenhaal, Oscar Isaac, Gabriel Macht, Tom Hardy, Cillian Murphy, Travis Fimmel, Skeet Ulrich.

ODPOWIEDZ ]