- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: polly.
O SOBIE: smród z klasy maturalnej, jak dobrze pójdzie to przyszła studentka jakiejś filologii (jeszcze nie wiem jakiej, to za trudny wybór na chwilę obecną). prawdę mówiąc, w internetach staram się odzyskać choć trochę chęci do życia. szukam pocieszenia w fanfikach i samotnemu śmianiu się z filmików, które znajduję na youtubie. siedzę z głową w chmurach zamiast na matmie; jestem niepoprawną romantyczką. moje poczucie humoru jest na poziomie tatuśkowych żartów. bywam leniwa, przez co zdarza mi się olewać fora i zaglądać na nie raz na pół roku, by później wchodzić dzień w dzień i olewać naukę po to, by machnąć kolejne posty. a siedzę sobie na nich już dobre kilka lat, bowiem 26 grudnia stukną mi cztery latka. yay!
ULUBIONA KSIĄŻKA: szukając alaski, cała seria igrzysk śmierci.
ULUBIONY SERIAL: shameless, teen wolf, shadowhunters, sense8, lucyfer. z dram zdecydowanie rich man i the miracle we met.
ULUBIONY FILM: wredne dziewczyn i filmy marvelowskie.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: kpop, choć nie gardzę inną muzyką. słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho.
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: photoshopie głównie.
POMOGĘ Z: avatarami, podpisami i rozplanowaniem zabójstwa; ewentualnie mogę przyłożyć też rączkę do jakiegoś banneru, nagłówka czy czegoś takiego. kody dopiero poznaję.
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: brak, bo nie wiem. od zawsze gram na SLach, a od niedawna zaczynam zerkać w stronę for fantastycznych, więc trochę tego, trochę tamtego.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: jefferson high, castle high, american dream, new bern, hereford, crimson tide, firenze, nirlie, nowy jork, oslo i jeszcze wiele innych for, ale nie zdołałam tego zapamiętać.
AKTUALNIE GRAM NA: ankopolis, seul.
ULUBIONE WYGLĄDY:
- ciężko stwierdzić obecnie. lubię sobie czasami zagrać ładną, popularną mordką, ale lubię też odkrywać nowe twarze. ale!! mogę się przyznać bez bicia, że wolę grać facetami.