- TROSZECZKĘ O TOBIE
JESTEM: Cudowną Koalą, misiem do tulenia.
O SOBIE: Jak każdy szanujący się Koal, lubię wcinać, spać na potęgę, włazić, gdzie nie trzeba. Mam też parę cech wyróżniających mnie spośród zwykłych Koali: lubię city-buildery. Wszystkie. Online, na PC, te skomplikowane i te mniej. Ale nie jakieś wojowniczo-strategiczne, choć te też, ale najważniejszą cecha jest: sandbox mode! I budowanie na potęgę idealnych miast, które nigdy nie są idealne.
ULUBIONA KSIĄŻKA SERIA KSIĄŻEK: Persi Dżekson! Ale ta pierwsza, w sensie "i Bogowie Olimpijscy", bo kontynuacja to mi się ciągnęła jak kody.
ULUBIONY SERIAL: Miracoulus, les aventures de Ladybug et Chat Noir. Ostatnio odkryłam. Oszalałam na jego punkcie. I tak, oglądam po francusku.
ULUBIONY FILM:
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Wszyscy "prawdziwi fani" rocka czy metalu to mnie żywcem zjadają, bo ja mam momenty, kiedy słucham wszystkiego. I nikt nie może pojąć jakim cudem idąc do szkoły/pracy słucham francuskiego reggae a wracając z niej puszczam sobie norweskie darcie mordy. Do snu słucham Rise Against.
- UMIEJĘTNOŚCI
ZNAM SIĘ NA: HTMLu i CSSie, uczę się JavaScriptu, wmuszają we mnie też Javę.
POMOGĘ Z: HTMLem i CSSem wszędzie tylko nie w stylu forum. Czasem mi się też rozjeżdżają rzeczy, ale hej! Ja się jeszcze uczę.
- TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW:
FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: Meet-love, Ganimedes, Four Seasons (wersja wxv), Wishtown, Black Butler, Riverdale
AKTUALNIE GRAM NA: Camp of Shadows
ULUBIONE WYGLĄDY: Nie ma takowych, za każdym razem wyszukuję coś innego.