(k)Night Visioner

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
Awatar użytkownika

#29464 13 lip 2017, 20:42

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: jestem anonimowym literkoholikiem xD
NAZYWAJ MNIE: Dragos, Szifra... Visioner czy pod jakim innym imieniem mnie znasz xD
O SOBIE: lubię pisać specjalnie dla kogoś... i czytać teksty przeznaczone tylko dla mnie... dzielić się światem mojej chorej głowy... i zanurzać w świecie tworzonym przez innych.

ULUBIONA KSIĄŻKA: "Czarne, czerwone, śmierć" Heidi HassenmĂźller
ULUBIONY SERIAL: Travelers (2016), Stargate SG-1 (1997)
ULUBIONY FILM: lubię fimy o Agencie 007 - mój ulubiony to Die Another Day z 2002; z nowszych - Bridge of Spies z 2015 i The Man From U.N.C.L.E. też z 2015
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: metal, doom, gotyk itp.

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: po trochu na wszystkim - czyli na niczym, ale najbardziej na trollingu ;)
avki lubię robić w wolnej chwili xD
POMOGĘ Z: rozwijaniem idei

• TROCHĘ O FORACH

PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: Zdecydowanie preferuję fora fantasy - przeważnie wampiry... czasem wilkołaki... inne zabobony i magia, a jak się trafi jakiś oddział dla szajbusów - też nie pogardzę. Chętnie podpinam się też pod ciekawe wątki - wtedy forum nie ma znaczenia ;>

FORA NA KTÓRYCH GRAŁEM: kiedy to było?... już nikt ich nie pamięta... ostatnio na into darkness, wcześniej na Darkest Night - bardzo miło wspominam... szkoda, że musiałem zrezygnować z gry... rzeczywistość jest bardzo zajmująca :matma: i niestety mało przewidująca, chociaż kto jak kto, ale ja powinienem przewidzieć, że z ograniczonego czasu zbyt wiele nie da się wyrwać na pisanie.
Kilka słów o moich postaciach: wszystkie w jakimś stopniu są na tyle podobne do mnie, żeby łatwo się nimi grało i na tyle różne, żeby egzystowały jedynie na danym forum.
Moje postacie są różne. Lubię grać poważnymi ludźmi: psychiatrzy, psycholodzy, lekarze, żołnierze, stróże prawa, mechanicy... Ludźmi na granicy moralności: dziennikarze, najemnicy. Moje postacie bawią się manipulacją. Targają nimi najróżniejsze emocje i nawiedzają przemyślenia... Niektóre pławią się w absurdzie... inne bywają brutalne i okrutne, może wręcz psychopatyczne. Najczęściej pozostają w cieniu. Są dodatkiem. Sprzymierzeńcem lub wrogiem. Działają sobie po cichu.
Do dziś z sentymentem wspominam Marcusa Salazara - postać, której potrafiłem wydobyć pełnię oraz Dragosa Petrescu - pomimo wszelkich przeciwności losu udało mi się go odegrać zgodnie z nakreślonymi założeniami.
AKTUALNIE GRAM NA: niby nigdzie, ale jak chcesz zagrać, to mnie jakoś znajdziesz - mam nadzieję, że limit nieprzewidzianych zdarzeń losowych już wyczerpałem i dane mi będzie do grać do emerytury. XD
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie: "brunetki, blondynki..." nie gram żeńskimi postaciami. A co do wyglądu avatara graczy - tak, mam kilka nazwisk na mordki, które mi się podobają... dlatego m.in. grałem na Nirlie xD
    - męskie: charakterystyczne :) przeważnie muzycy z ciemnej strony mocy xD np. Chris Harms, Peter Steel itp.mało popularne xD jak Mads Mikelsen czy Bob Morley.
"Portret Martwej Hrabiny"
- mordercze wizje, które nawiedzają moje sny...

ODPOWIEDZ ]