Morgause

Dzięki założeniu prostej, krótkiej prezentacji, w której przedstawisz siebie - dajesz nam szansę poznać się bliżej, a także kto wie... Może odnajdziesz swoją drugą połówkę do wymarzonej gry?
ODPOWIEDZ ]

#16700 30 sty 2016, 13:29

• TROSZECZKĘ O TOBIE

JESTEM: Morgause, jednak spotkać mnie można również i pod innymi nickami: Lenneth, Ennorath, czy też SunWei. Rzeczywiste imię zaś brzmi Kinga.
O SOBIE: Mam obecnie 16 lat i jestem "grudniowcem". Uczęszczam do szkoły średniej, a konkretniej do Technikum na ukierunkowaniu informatycznym. Dość niedawno dołączyłam do świeżo co utworzonej wytwórni gier "Echo Games", gdzie pełnię rolę Quest Designer'a, Story Writer'a oraz pomocy graficznej przy concept art'ach ^^
Ubóstwiam rysować smoki oraz ptactwo, a używam do tego PS'a cc.
ULUBIONA KSIĄŻKA: Bóg nigdy nie mruga, Jesteś cudem, Bóg zawsze znajdzie ci pracę, wszystkie autorstwa Reginy Brett.
ULUBIONY SERIAL: Gra o Tron! :devil:
ULUBIONY FILM: Kocham się w filmach z Leonardo DiCaprio, ulubieńcem zaś jest Wielki Gatsby, aczkolwiek moje serce podbiło również dzieło bez tegoż aktora, a mianowicie Nietykalni. Lubię także popatrzeć na Jak Wytresować Smoka.
ULUBIONY GATUNEK MUZYCZNY: Muzyka klasyczna. Ludovico Einaudi, Vivaldi, Bach <pupa>

• UMIEJĘTNOŚCI

ZNAM SIĘ NA: Poniekąd na kodowaniu (aczkolwiek często sięgam po pomoce 'tutorialowe'), na grafice (zarówno animowanej jak i nie).
POMOGĘ Z: Grafiką! Rzecz jasna. Jestem w stanie również pomóc z treściami zarówno w J.polskim jak i angielskim.

• TROCHĘ O FORACH
PREFEROWANA TEMATYKA FORÓW: To dość skomplikowana kwestia. Preferuję fora na których można wcielić się w zwierzę, "odskoczyć" od bycia człowiekiem. Mimo to, ostatnimi czasy ze względu na smoki postanowiłam zostać homo sapiens i na PBF.
FORA NA KTÓRYCH GRAŁAM: SwS, Caellum, HiddenLands, EndlessLands, Neanel. Jednakowoż egzystencja 4 ostatnich dobiegła końca.
AKTUALNIE GRAM NA: WildSkies.jun.pl
ULUBIONE WYGLĄDY:
  • - żeńskie *i męskie.
    Łatwiej byłoby mi powiedzieć czego nie lubię, aczkolwiek jest to kwestia głównie kaprysu. Jednego dnia jestem wręcz zauroczona jakąś postacią, drugiego patrząc na nią odczuwam odrazę :lol:

#16701 30 sty 2016, 13:43

Cześć! My się już znamy, też grałam na Caellum c: Umbra z tejże strony.
Pokaż kiedyś rysunki!
Grywasz jeszcze może na wilczych forach, czy teraz wolisz już inną tematykę? Jeśli jeszcze Cię do nich ciągnie, zapraszam na dysharmonię :)
http://dysharmonia.pl/index.php

#16755 31 sty 2016, 1:27

Sorciere!
Z pewnością jeśli narysuję coś sensownego - pochwalę się :mrgreen:
Póki co nie sądzę, abym miała choć odrobinę czasu na jakiekolwiek inne fora...

#16759 31 sty 2016, 10:32

O, no to będę czekać na ryski :D
A na Wild Skies być może wpadnę i się rozejrzę c: I rozumiem brak czasu, ja sama dopiero się wygrzebuję spod rzeczy do zrobienia na uczelnię..

#16825 31 sty 2016, 14:58

Jeja, czemu ja nigdy nie słyszałam o czymś takim jak Wild Skies? Wygląda to całkiem sympatiko :D
Też grałam kiedyś na SWSach, ale raczej się nie pamiętamy, niestety :<

ODPOWIEDZ ]